Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Unlimit Wallet Holly Bags Card Holders & Wallets Wallets Brun Unlimit
Unlimit Wallet Holly Bags Card Holders & Wallets Wallets Brun Unlimit
Unlimit

Unlimit Wallet Holly Bags Card Holders & Wallets Wallets Brun Unlimit

199,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Unlimit Wallet Holly Bags Card Holders & Wallets Wallets Brun Unlimit fra Unlimit i online shoppen, så du på den måde kan slippe for at bevæge dig i en fysisk butik - og bare være helt for dig selv uden at skulle skynde dig hos forhandleren. Men du burde skulle skynde dig - for lige netop denne model og farve er ekstrem eftertragtet - og specielt for de størrelser som er normale. Køb så længe de er på lager, det ville være så mega irriterende hvis du misser det.

  • Navn: Unlimit Wallet Holly Bags Card Holders & Wallets Wallets Brun Unlimit
  • Brand-navn: Unlimit
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Punge
  • Farve: Sort, Blå, Grøn, Brun
  • Forhandler: Boozt

Beskrivelse

I dette øjeblik kan man købe punge fra Unlimit for kun 199,00 kr., en rigtig god produktpris kan man nok sige. For vi er glade for Unlimit specielt når det omhandler punge. Unlimit må man sige de er virkelig med på moden - i hvert fald når det kommer til dame. Uanset om du skal bruge Unlimit Wallet Holly Bags Card Holders & Wallets Wallets Brun Unlimit til en fest eller til hverdag - så er det i den grad muligt.

Har man god tid kan man i stedet vente, og bestille når Unlimit Wallet Holly Bags Card Holders & Wallets Wallets Brun Unlimit var på udsalg, for eksempel til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi bag Pashion.dk ville ikke vente, for netop nu er det så nemt at bestille på nettet og med levering til døren - til kun 199,00DKK. En meget god synes vi hos Pashion. Hvis den ikke er i den helt rigtige farve og størrelse kan man uden tvivl købe noget fra samme brand der vil falde i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af Unlimit punge, så bare rolig - du finder noget for dig.

Så i tilfælde af du også leder efter de moderigtige Sort, Blå, Grøn, Brun Unlimit punge til dame, så bør du ikke kigge længere. Husk at dele Unlimit Wallet Holly Bags Card Holders & Wallets Wallets Brun Unlimit med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit geniale køb.

Glem nu ikke at huske at følge Pashion på Instagram, Facebook og Pinterest.


Om at gå i punge i Sort, Blå, Grøn, Brun

Klassikeren over alle klassikere. Sort viser ofte det dystre. Skyggerne og det skjulte. Det er farven der opsluger andre kulører, men også en nuance, som kan blive brugt til at fremhæve mange andre kraftige farver i moden. Indenfor mode er det en mere gammeldags nuance, som betyder overklasse og elegance. Vi kan typisk kende fra butikkerne som det helt elegante jakkesæt og smoking til damer og den klassiske cocktailkjole. Det er nuancen langt de fleste af os har blandt vores tøj som en del af garderoben. Som følge heraf er den også en af farverne som vi ser igen og igen i den store modeverden både i butikkerne og hos de helt store designere.

Samtidigt er det også en meget stærk farve som giver indtryk af autoritet og magt. Af den grund ser man mange personer i ledende jobs med beklædning til alle situationer i netop denne farve - netop fordi den virkelig understreger den position de sidder i. I dag ser man rigtig ofte sort inden for store forbilleder i moden. Ud over detopleves også de genkendelige slags som de helt sorte jeans, den lille sorte cocktailkjole og sidst men ikke mindst den helt sorte smoking. Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken du skal tage på så er sort altid et godt valg.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Fri levering ved bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 30 dage

En af de store online modebutikker må man sige er et rigtigt skandinavisk eventyr. For på trods af selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø så er webshoppen opstartet af to danske mænd. Den øverste leder i dag er da også svensker som bor i København så man kan roligt sige han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka der giver dig overblik over fra de fleste de kendte mærker på markedet helt uden du er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Indkøb på nettet er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag specielt fordi rigtig mange har en travl hverdag, der ikke efterlader tid til at komme ud og købe tøj så ofte som vi ville ønske det. Samtidig ville de fleste gerne have den samme adgang til mode som dem, som bor i midste af de absolut største modebyer på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt har ikke udelukkende sko, modetøj og accessories til kvinder, men også en hel masse til herrerne og drenge og piger, så du kan finde det hele med et klik og udelukkende skulle købe med en portion levering. Verdens aller største online forretninger er fyldt med mærker og har stort set altid store tilbudskategorier.

Både kvinder og herrer har opdaget glæden ved at shoppe online og Boozt står naturligvis ikke tilbage for det, så du kan finde i omegnen af alt det, du drømmer om, når du scroller gennem websiderne med sko accessories og modetøj.