Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Ursula Strikket Trøje Cardigan Creme By Malene Birger
Ursula Strikket Trøje Cardigan Creme By Malene Birger
By Malene Birger

Ursula Strikket Trøje Cardigan Creme By Malene Birger

1.999,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Ursula Strikket Trøje Cardigan Hvid By Malene Birger
  • Brand: By Malene Birger
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Cardigans
  • Findes i farverne: Blå, Hvid, Brun
  • Kan købes hos: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe Ursula Strikket Trøje Cardigan Hvid By Malene Birger cardigans fra By Malene Birger så længe der stadig er på lager. Det ville være så ekstremt ærgerligt hvis du ikke når det. Men du burde ikke vente for længe, lige netop farven Blå, Hvid, Brun og denne model er meget eftertragtet, specielt for de gængse størrelser. Nu kan du købe i onlineshoppen, så du kan undgå at skulle bevæge dig i en normal butik. På den måde kan man arbejde i stilhed uden at skulle høre på pågående sælgere i butikken.


Beskrivelse

Lige nu kan man finde Blå, Hvid, Brun By Malene Birger cardigans til DKK1.999,00 en fornuftig udsalgspris må man virkelige sige. Og vi på Pashion er nemlig imponerede over By Malene Birger, især når der tales om cardigans. By Malene Birger er de med på moden - specielt når det gælder dame. Hvad enten du vil benytte Ursula Strikket Trøje Cardigan Hvid By Malene Birger til hverdagsbrug eller til en fest, så har du muligheden.

Har man ikke travlt kunne du vente, og købe når Ursula Strikket Trøje Cardigan Hvid By Malene Birger er på udsalg for eksempel til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Holdet bag Pashion.dk ville dog ikke vente - for netop nu er det nemt at bestille på nettet og med levering til din dør - for kun 1.999,00 kr.. En rigtig god synes vi.

Hvis den ikke er i den helt korrekte størrelse eller farve kan du helt sikkert bestille noget fra samme mærke der vil falde i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af By Malene Birger og cardigans - så bare rolig, du finder helt sikkert noget for dig.

Så i tilfælde af at du er på udkig efter de fancy Blå, Hvid, Brun By Malene Birger cardigans, så bør du ikke researche mere. Og husk nu at dele med alle dine venner på social media når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit lækre køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion.dk på de sociale medier.


Om at gå i cardigans i Blå, Hvid, Brun

Hvis du også er en der har for vane at vælge den mest sikre vej når du skal sammensætte nyt tøj? Så er du en af mange.

Mange vælger at holde til de allermest diskrete farvenuancer og kun enkelte farver og toner, som blandt andre sort, brun, blå og grå. Det kan der være en god grund til. Farvernes udstråling og det faktum at de symboliserer noget med power og magt. Blå er en farve som både har en stærk udstråling, men som også kan forbindes med afslapning og afstresning. Den helt dybe mørkeblå farve der ligner sort, er en virkelig klassisk og køn farve, specielt når det kommer til tøj til arbejdet og tøj til pænere brug. Det er en blå klassiker, som vækker en del af de samme associationer som sort, nemlig magt og kraft. De lettere farver giver nogle helt andre tanker, for i mange tilfælde er det noget der får os til at tænke på afslapning og ro. Det er farver der har en rigtig beroligende virkning og minder os om blå himmel og havet. I dagens mode ser man både de dybe og de lyse blå nuancer og de er de helt klassiske man næsten kan være sikker på at finde i hver eneste sæson i flere typer. Har du noget blåt i garderoben kan du være stort set sikker på, at det ikke går af mode.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Fragtpris: Fri levering for bestillinger over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering 30 dage

En af de største online butikker kan man vidst roligt sige er et ægte skandinavisk eventyr. Til trods for selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø er onlineforretningen opstartet af to danskere. Direktøren på dette tidspunkt er svensker med adresse i København så man kan sige han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, som man må sige giver adgang til fra nærmest alle de efterspurgte brands i dag helt uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag fordi vi har travle hverdage der ikke giver tid til at komme ud og købe tøj lige så ofte som vi ville ønske det. På samme tid ville de fleste have den samme shopping-mulighed, som de, som er bosat i midste af de største modemetropoler på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com tilbyder ikke bare mode til damer, men også masser til herrerne og piger og drenge så man kan finde det hele med et klik og nøjes med betale en enkelt porto. Denne verdens aller største online modebutikker er fyldt med mærker og har nærmest altid kæmpe tilbudskategorier.

Både kvinder og herrer har opdaget glæden ved at købe ind online og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den tendens så man kan finde stort set alt hvad, man står og mangler når du scroller gennem websites med tøj, sko og accessories.


Om By Malene Birger

Virksomheden grundlagdes i ’03, af kvinden af samme navn i Kbh. Efter at have fået eksamen fra en uddannelse til tekstildesigner og nogle år som modedesigner hos firmaet DAY Birger et Mikkelsen, startede designeren sit eget mærke og er nu kendt i alle lande. I løbet af 2004 blev brandets klassiske designs vist som en del af CPH Fashion Week og har i alle år efter været deltager i de kulturelle modebegivenhed med mærkets æstetiske modeller og variationer af moderne beklædningsdele, som fx den klassiske cocktailkjole. En anden milepæl for By Malene Birger fulgte allerede i 2006, idet By Malene Birger lukkede op for den allerførste fulde butik i mærkets hjemstavn, København. I den følgende tid er det resulteret i over tusind butikker med By Malene Birger i over toogfyrre lande i verden og kollektionerne er nu om stunder kendt for sine feminine designs, som kendetegnes ved klassiske designs i kombination med trendy twists. Nu er det ikke mere Malene Birger selv, som styrer firmaet, for i totusindogfire valgte hun at stoppe og overlade designprocessen til nye talenter og siden 2017 blev det Mathilde T. Mader, som er blevet hjertet bag de populære styles. Mærket har gennem tiden udmærket sig ved at få overrakt en række forskellige anerkendelser og har samarbejdet med en mange velgørenhedsorganisationer som blandt andet senest Støt Brysterne, Mødrehjælpen og mange andre, hvilket har været et stort hit for mærkets genkendelighed. Hvis du er en fan af stilrene klassikere og produkter med enkelt snit, så er By Malene Birger med garanti lige noget for dig. Nu om stunder ejes By Malene Birger af den danske koncern IC Group, der herudover også styrer fire ekstra anerkendte modebrands, men looket og tanken bag brandet brænder fortsat igennem nu, som vi kender fra ’03, da den første ide blev vist.


Hvornår du skal gå med cardigans

Der findes ikke nogen spørgsmål om, at kvindemoden er den, som gennem årene har været langt mere åbenbar i moden. Selv om moden til mænd er blevet langt mere synlig i tiden, så vejer kvindetøj stadig langt oftere på modeugernes runways og i forretningerne. Stilen udstikkes som udgangspunkt af verdens talrige modehuse, idet de fremstiller årets styles frem, men tillige er der ligeledes det, som har navnet street fashion. Der er det moden i hverdagen, som tales om og den sættes af de nævnte ”trendsættere”, som er ganske almindelige mennesker med en sans for stil. For kvinder er der ikke bare én style, men derimod en række alternative, der alle er henvendt til hver deres segment af fremtidige købere. Og siden der er så væsentlig forskel på, hvilke snit der understreger kvindekroppen i de mange forskellige aldersgrupper, så er der ydermere markant forskel på, hvad der er moderne i de individuelle grupper. Fælles for alle er imidlertid tit både mønstre, form og styling, der er overordnet udbredt mens andre er langt mere bestemte af modehuset som har lavet det eller kvinderne, tøjet er fremstillet med henblik på. I disse dage er kvindetøj fordelt på to højst ulig grupper, nemlig ’high street’, der omfatter de ganske vanlige butikker som blandt andre Hennes & Mauritz eller Gina Tricot. Endvidere findes der de mere prominente brands i den kostbare ende af skalaen, her finder vi brands som Gucci og Marc Jacobs. De fleste forbrugere mixer de to modeklasser med hinanden og laver på denne måde en unik style, der er skabt af tidens mode, men sammensat som en del af den personlige stil. Grundet at internetshopping er blevet mere brugt, kan man i dag ikke bare købe mode i de fysiske butikker, men ligeledes over internettet, hvorfor man har alle mærker liggende ved vores fingerspidser. Det åbner en uendelig chance for at vælge mellem de nærværende modetendenser indenfor modeverdenen når vi ønsker at lave en personlig style.