Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Valise souple Tranverz collab Rubik
Eastpak

Valise souple Tranverz collab Rubik

893,00 DKK 1.154,00 DKK -23% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Eastpak Valise souple Tranverz collab Rubik i webshoppen og dermed sidde i fred og ro uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken.

  • Model: Valise souple Tranverz collab Rubik
  • Brand-navn: Eastpak
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Kategori: Weekendtasker
  • Farve: Sort
  • Find den hos: Miinto

Du burde ikke vente for længe - for lige netop denne model og farve er meget populær - specielt for de størrelser der er normale. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det er så mega øv hvis man går glip af det.

Beskrivelse

På Pashion.dk er vi stolte af, at have mulighed for at vise dig om Valise souple Tranverz collab Rubik fra Eastpak . Du kan aldrig vide om Eastpak Valise souple Tranverz collab Rubik en dag ender på udsalg, for eksempel til januarudsalg eller Black Friday. Men tør du vente, for du ender måske bare med weekendtasker fra Eastpak i en helt anden farve, model eller mønster? Når Miinto giver hele en 2-årig garanti kan det umuligt gå galt, når det er et lovkrav i Danmark. Ligesom med mindst 14 dages ret til returnering. Så du kan bare returnere Valise souple Tranverz collab Rubik hvis det ikke passer i størrelsen eller man ikke alligevel kan lide farven/mønsteret i lyset derhjemme. Er du fornuftig, så kan du tilmelde dig Miinto’s nyhedsbrevsliste. For der kan du måske være heldig og modtage en kuponkode til sit aller første køb på 10-15%, eller måske mere. Hvis du ender med at bestille Valise souple Tranverz collab Rubik må du ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Instagram og Facebookside. Vi på Pashion.dk går rigtig meget op i vores brugeres oplevelser med at bruge produktet. Vi hører derfor meget gerne vores brugeres ris og ros. Miinto har rigtig gode anmeldelser mange steder fx på Google, Facebook og Trustpilot, leverer inden for ganske få dage - og du kan tracke din ordre hele vejen fra Miinto hjem til døren. Så hvorfor gå et andet sted hen når nu man kan købe weekendtasker fra Eastpak her hos Miinto, som er forhandler af de fleste af de kendte produkter? Og selvom Miinto nok ikke er kendt som den førende når det drejer sig om bæredygtighed, så er det ikke ensbetydende med de slet ikke tænker over det. Det er nemlig i den grad noget de tænker over. Valise souple Tranverz collab Rubik produceres i et behageligt materiale. Eastpak er nemlig kendt af mange for netop deres lækre kvalitet, og måske specielt når det drejer sig om weekendtasker. Selvom det ikke er sæsonen for Valise souple Tranverz collab Rubik (slet ikke for DK), så bliver det det!


Læs mere om farven Sort

Sort er for alle den eneste aristokratiske og rigtig pæne farve. Det er sort man vælger når vi skal bruge habitten og den farve, der bliver solgt flest benklæder i. Det er en farve vi associerer med autoritet. I mændenes tøjskabe finder man ikke mange sæt, som ikke indeholder mindst en sort beklædningsgenstand. Samtidigt er det en tone, som viser sig helt oppe fra toppen, hvor de fleste af de mest kendte modedesignere er vilde med at bruge farven - helt ned til high street butikkerne som også helt uden tvivl har et stort sortiment af sort på hylderne.

Gennem moden har sort ofte blevet forbundet med de mørke kræfter. Man ser ofte skurken beklædt i sorte gevandter samt med grove træk, hvor imod prinsen der redder verden fra ryggen af sin hvide ganger. Uanset det er farven ikke længere en mulighed vi viger bort fra når det handler om hverdag og fest, for det er ganske sikkert den tone der udtrykker mest klassisk stil. Sågar i forbindelse med sko er vi mænd gladest for det sorte valg. Både når det handler om de lækre festsko til mere hverdagsagtige trainers er sort helt sikkert den mest brugte farve. Det er ikke bare fordi den er klassisk, den er også meget praktisk og passer til alt det andet man ellers har på bøjlerne.


Om Miinto
  • Fragtpris: Gratis levering ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 14 dage

E-commerce platformen Miinto tilbyder en ny og anderledes mulighed for at handle på computeren. Forretningen startede Her i Danmark og hovedsædet blev grundlagt i starten af 2009 og forretningen kan nu prale af at have i omegnen af 7 Europæiske lande deltagende med deres varer på nettet. De ting, der separerer platformen fra lignende interntbaserede shoppingplatforme er, at det slet ikke er en forretning, som selv har lagerplads og tilbyder varer fra specielle brands. Det er i virkeligheden en kæmpe e-commerce platform for rigtige shops, som drømmer om udbyde deres udvalg på nettet, men ikke helt tror at en enestående online shop er en reel mulighed. Når du køber på siden er det i givet fald ikke en samlet fælles online shop du betaler til, men omvendt en buket selvstændige forretninger, som hver især står for at ordne de bestillinger som ruller ind, håndtere bestillingen og sende dem til købere i hele DK.

Det tilbyder en spændende webshop for dem, der kunne tænke sig at kunne at shoppe lokalt, men desuden drømmer om at have chancen for at opleve, hvad hele landet kan tilbyde. Du kan nemt selv beslutte, om du overvejer at tjekke markedet for en præcis vare, en kategori eller om du ønsker at søge på beliggenhed.

Hos Miinto kan du finde alt indenfor herretøj, dametøj, børnetøj, sport, beauty og interiør. Der udbydes på denne måde noget for de fleste – og man kan sikkert også opdage den ting, du leder efter!