Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Venezia Tørklæde Sort Totême
Venezia Tørklæde Sort Totême
Totême

Venezia Tørklæde Sort Totême

1.500,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Venezia Tørklæde Sort TOTÊME
  • Mærke: Totême
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Tørklæder
  • Findes i farverne: Sort
  • Forhandler: Boozt

Køb Venezia Tørklæde Sort TOTÊME tørklæder fra Totême mens der stadig er på lager. Det er så ekstremt irriterende hvis du misser det. Du bør ikke vente for længe - for lige farven Sort er meget efterspurgt - og dette gælder specielt for de størrelser som er gængse. For du kan nu købe i onlineshoppen, og på den måde kan du helt slippe for at gå i en fysisk butik. Og på den måde kan du købe helt for dig selv uden at skulle stå i kø hos forhandleren.

Beskrivelse

Netop nu kan man bestille Totême tørklæder til kun 1.500,00 DKK - en fornuftig pris kan man nok sige. Og vi på Pashion er nemlig fans af Totême, men ikke kun når det omhandler tørklæder. For når det kommer til Totême må man sige de er virkelig med på moden, i hvert fald når det kommer til dame. Hvad enten man vil bruge Venezia Tørklæde Sort TOTÊME til hverdagsbrug eller fest - så er det i den grad muligt. Har man god tid kan du vente, og bestille når Venezia Tørklæde Sort TOTÊME er på tilbud, for eksempel på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Holdet bag Pashion.dk ville ikke turde vente, lige nu er det så nemt at købe i webshoppen og med levering til døren - til kun 1.500,00 DKK. En meget fornuftig pris må man sige. Er den ikke i den korrekte farve eller størrelse kan du med garanti finde noget andet der vil falde i din smag. Boozt har et enormt udvalg af tørklæder og Totême, så fortvivl ikke, du finder noget for dig.

Så hvis du er på udkig efter moderigtige Sort Totême tørklæder, så skal du ikke kigge længere. Husk at dele med dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit lækre køb.

Glem ikke at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Om at gå i tørklæder i Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort symboliserer ofte det onde og det mørke. Det skjulte og skyggerne. Det er en nuance som absorberer de andre farver og samtidigt også en kulør som kan blive brugt til at fremhæve mange andre kraftige farver på paletten. I modebilledet er det en mere gammeldags farve, som udstråler overklasse og elegance. Vi kender den fra butikkerne som det helt officielle suit og smokingen til kvinder samt den lille sorte kjole.

Det er farven de fleste af os har i vores klædeskab som en essentiel del af garderoben. Derfor er den en af kulørerne som man ser igen og igen i i det store modebillede både i hight street butikkerne, og hos de helt store designere. Det er samtidigt også en meget kraftfuld farve som giver indtryk af autoritet og magt. Af den grund ser man mange mennesker i magtfulde positioner med beklædning af både den formelle og den uformelle slags i netop denne farve fordi tonen understreger og udstråler magten i deres position. For tiden ser man i mange tilfælde sort inden for blandt andet forbilleder i modeindustrien. Herudoveropleves også de helt klassiske og genkendelige modeller som de helt sorte bukser, den sorte kjole og til sidst men ikke mindst den sortfarvede smoking. Er du i tvivl om hvilken du skal tage på så er sort altid en sikker vinder.


Om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt ved køb på over 499 kr.
  • Tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 30 dage

En af de store modebutikker online kan man sige er et rendyrket nordisk eventyr. For på trods af at selve virksomhedens hovedsæde hører hjemme i Malmø, så er onlinebutikken startet af to danske mænd. Direktøren i denne tid er svensker som bor i København, så han kører historien videre. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka der man må sige giver overblik over fra nærmest alle de mest efterspurgte brands i tiden helt uden man er nødt til at gå udenfor. Shopping online er potentielt en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi vi har en travl hverdag som ikke efterlader tid til at komme ud og købe tøj så ofte som vi gerne ville. Samtidig vil vi alle nok gerne have den samme shopping-mulighed, som dem, der er bosat midt i de allerstørste modebrændpunkter i verdenen. Den mulighed har du hos os. Boozt.com har ikke udelukkende modetøj til kvinder, men også til herrerne og drenge og piger, så man kan finde det hele med et klik og kun skulle betale en omgang porto. Verdens aller største online butikker er fyldt med produkter og har altid kæmpe lagre med produkter på tilbud. Både damer og mænd har allerede opdaget glæden ved at købe ind i webshops og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for den tendens, så du kan finde tæt på alt hvad du står og mangler når du bladrer gennem websiderne med sko accessories og modetøj.