+223.000 produkter +2.070 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Versace Medusa Leather Belt Black
Versace

Versace Medusa Leather Belt Black

1.018,00 DKK 1.950,00 DKK -48% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Versace Medusa Leather Belt Black
  • Brand-navn: Versace
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: 110G, 105K
  • Type: Bælter
  • Farve: Sort
  • Find den hos: Miinto

Skynd dig at køb Versace Versace Medusa Leather Belt Black bælter så længe der stadig er på lager. Det er så mega trist hvis du ikke når det. Du burde skynde dig - for netop farven Sort i denne model er virkelig eftertragtet, gælder specielt for de størrelser der er mest populære. For nu kan du nemlig købe online, så du kan fuldstændig undgå at bevæge dig i en butik. På den måde kan man dermed sidde i stilhed uden at blive plaget af irriterende sælgere i butikken.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du finde Sort Versace bælter til herre for DKK 1.018,00 - en virkelig god købspris må vi virkelige sige. For vi hos Pashion er nemlig imponerede over Versace men ikke kun når man taler om bælter. For Versace er de virkelig med på moden, i hvert fald når det kommer til herre. Uanset om du vil bruge Versace Medusa Leather Belt Black til hverdagsbrug eller til en fest - så har du muligheden.

Hvis man ikke har travlt kunne man i stedet vente lidt og købe når Versace Medusa Leather Belt Black er på tilbud fx på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg.

Vi bag Pashion ville dog ikke vente, for netop nu er det så nemt at bestille på internettet, med levering til din dør - for kun 1.018,00 DKK. En rigtig fornuftig synes vi hos Pashion.dk.

Er den ikke i den rigtige størrelse og farve kan man helt sikkert bestille en anden ting som falder i sin smag. Miinto har et enormt udvalg af bælter og Versace, så fortvivl ikke, du finder helt sikkert noget du vil have.

Så i tilfælde af du også er på jagt efter fede bælter fra Versace så bør du ikke kigge længere. Husk at dele med dine venner og familie på de sociale medier når du har bestilt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit geniale køb. Glem nu ikke at følge Pashion.dk på social media.


Læs mere om farven Sort

Sort er for alle den ultimative klassiske og rigtig pæne farve. Det er nuancen vi ender med at vælge, når man skal benytte jakkesættet samt den nuance, der sælges flest underdele af. Det er en farve vi ser som symbol på magt. I herrernes stil findes der heller ikke mange kombinationer, som ikke indeholder i hvert fald et stykke sort tøj. Det er også en tone som ses helt fra toppen af - hvor rigtig mange af de mest populære modedesignere ofte ender med at bruge tonen og helt ned til butikkerne på gågaden, som også med stor sikkerhed har et enormt udvalg af sorte beklædningsstykker. Igennem tiden har sort ofte blevet kendetegn for noget ondt. Man ser jævnligt den onde iført sorte gevandter samt kolde træk, hvorimod helten der redder verden i sin strålende rustning.

Uanset det er nuancen ikke noget vi vælger fra når det handler om både fest og hverdag, for det er uden sammenligning den nuance, som udtrykker mest elegance. Endda på fødderne er drenge gladest for det sorte valg. Både i forhold til de klassiske laksko til de laid back kondier er sort helt sikkert den mest solgte farve. Det er ikke mindst fordi den er klassisk, den er også meget praktisk og kan bruges til alt det man har på hylderne.


Læs mere om Miinto
  • Fragtpris: Fri porto ved bestillinger på over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Fri retur i 14 dage

E-commerce platformen Miinto er blevet en ny og anderledes måde at handle online. Konceptet tog sin begyndelse i Skandinavien og virksomheden udfoldede sig i totusindogni og de kan i disse dage bryste sig af at have hele syv Europæiske lande vist med deres varer på siden. De ting, der adskiller firmaet fra lignende netbaserede webshops er, at det mod forventning ikke er en forhandler, der selv holder lager og tager varer ind fra udvalgte producenter. Det er i stedet en omfattende online platform for eksisterende forretninger, der godt vil vise deres sortiment, men ikke just føler at en alenestående webshop er en reel mulighed. Hvis du køber her er det i givet fald ikke en stor webbutik du køber i, men omvendt en masse selvstændige forretninger, som alle står for at holde orden på de bestillinger der tikker ind, pakke dem og få dem afsendt til kunder i over alt. Det er en fantastisk webshop for dig, som gerne vil kunne at købe lokalt, men desuden har glæde af at chancen for at opdage, hvad resten af verden tilbyder. Du kan hurtigt selv vælge, om du vil tjekke markedet for en bestemt ting, en varegruppe eller om du har lyst til at søge på lokation.

Hos Miinto tilbyder de alt indenfor herretøj, mode til kvinder, mode til børn, sportsudstyr, skønhed og indretning. Der udbydes på denne måde noget for langt de fleste – og man kan sikkert også have held med at finde det, man leder efter!