Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Vest Pisa Tunika Brun Desigual
Vest Pisa Tunika Brun Desigual
Desigual

Vest Pisa Tunika Brun Desigual

849,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Vest Pisa Tunika Brun Desigual
  • Brand: Desigual
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Tunikaer
  • Findes i farverne: MUSTANG
  • Kan købes hos: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe Vest Pisa Tunika Brun Desigual fra Desigual så længe der stadig er på lager. Det ville være så mega øv hvis du går glip af det. Du burde ikke være for langsom - lige netop denne farve er rigtig populær, og dette gælder specielt for de mest populære størrelser. For du kan nu købe i onlineshoppen, så du kan fuldstændig undgå at skulle gå i en forhandler. På den måde kan du bare sidde i ro og mag uden at blive forstyrret af irriterende sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

Lige nu kan man bestille MUSTANG tunikaer fra Desigual til dame for DKK849,00 en flot udsalgspris kan vi virkelige sige. Og vi er i den grad fans af Desigual, især når vi taler om tunikaer. For når det kommer til Desigual må man sige de er med på moden - specielt når det gælder dame. Hvad enten du vil benytte Vest Pisa Tunika Brun Desigual til fest eller hverdag, så er det muligt.

Har du god tid kunne du vente lidt og bestille når Vest Pisa Tunika Brun Desigual var på udsalg/tilbud, fx til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi bag Pashion.dk ville ikke vente - for netop nu er det så nemt at købe i webshoppen, med levering til din dør - for kun 849,00 DKK. En rigtig fornuftig må man sige. Hvis Vest Pisa Tunika Brun Desigual ikke er i den helt korrekte størrelse eller farve kan du uden tvivl finde en anden ting som vil falde i sin smag. Boozt har et kæmpe udvalg af tunikaer fra Desigual, så fortvivl ikke, du finder noget der passer dig.

Så hvis du kigger efter de fede tunikaer fra Desigual, så behøver du ikke lede længere. Og husk at dele med dine venner på de sociale medier når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit lækre køb.

Glem ikke at huske at følge Pashion.dk på de sociale medier.


Læs mere om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis levering ved køb over 499 kr.
  • Tid for levering: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 30 dage

En af de største tøjforretninger online kan man sige er et ægte nordisk eventyr. For på trods af selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø, så er onlineforretningen grundlagt af to danske mænd. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er svensker med adresse i København og han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som må siges at give dig et udvalg af fra stortset alle de mest moderne mærker i tiden uden man er nødt til at løfte dig fra sofaen.

Online shopping er nok en af de største markeder i dag, specielt fordi rigtig mange har en travl hverdag, som ikke gør det muligt at komme ud og gå på shopping så ofte som man gerne vil det. Samtidig vil de fleste tilbydes den samme shopping-mulighed som dem der bor midt i de absolut største modehovedstader i verden. Det sørger vi for her hos Boozt.

Boozt.com har ikke udelukkende sko, modetøj og accessories til kvinderne, men også masser til herrerne og børnene, så man kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle købe en enkelt fragt. Verdens store online modebutikker er fyldt med mærker og har også altid mega store sortimenter af tilbudsvarer. Både damer og herrer har fundet ud af fordelene ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for det, så man kan finde i omegnen af alt man står og mangler når man bladrer gennem websiderne med tøj, sko og accessories.


Hvornår du skal gå med tunikaer

Der findes ingen tvivl om det faktum at kvindemoden er det, der i tiden har været mest distinkt på markedet. Til trods for herremoden er blevet mere synlig gennem de sidste år, så fylder mode til kvinder endnu langt mere på modeugernes runways og hos forhandlerne.

Stilen bestemmes som udgangspunkt af verdens talrige modeguruer, idet de præsenterer designernes modeller frem, men tillige tilkommer der også det, der kendes som gademode. Her er det moden udenfor butikkerne, der er gældende og den bestemmes af de nævnte ’modeguruer’, som er ganske ordinære mennesker med stor forståelse for trends. Hos damer er der ikke bare én trend, men imidlertid en vifte forskellige, der alle henvender sig til hver sit målgruppesegment af fremtidige kvinder. Og siden der er så væsentlig forskel på, hvilke modeller som passer til den kvindelige krop i de forskellige aldre, så findes der ydermere væsentlig forskel på, hvad der er trenden iblandt de individuelle kvinder. Fælles for alle er på den anden side gang på gang både mønstre, snit og blanding, som er universalt udbredt imens andre synes mere skabt af dem der har produceret det eller kvinderne, produkterne er produceret til. I vor tid er tøj til kvinder delt i to mærkbart ulig kategorier, nemlig ’high street’, som er de helt vanlige tøjbutikker som H&M og Gina Tricot. Ellers tilkommer de mere eksklusive brands i den dyre ende af prisskalaen, her finder vi mærker som Gucci og Marc Jacobs. Langt de fleste damer sammensætter de to kategorier på kryds og tværs og former sådan en personlig stil, der bliver bygget op af moden, men sammensat efter den personlige sans for stil. Grundet at shopping på nettet er blevet mere kendt, kan man i dag ikke kun købe tøj i forretningerne, men ligeledes over nettet, hvilket betyder, at man har alle mærker lige ved fingerspidserne. Hvilket giver os en endnu større mulighed for at vælge mellem de aktuelle trends inden for fashion for at skabe en unik style.