Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Vikiwi S/S Flounce Detail Top/Su/Ka Blouses Short-sleeved Hvid Vila
Vikiwi S/S Flounce Detail Top/Su/Ka Blouses Short-sleeved Hvid Vila
Vila

Vikiwi S/S Flounce Detail Top/Su/Ka Blouses Short-sleeved Hvid Vila

199,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Vila Vikiwi S/S Flounce Detail Top/Su/Ka Blouses Short-sleeved Hvid Vila kortærmede bluser hos Boozt her, og på den måde kan du undgå at skulle gå i en normal butik, og købe helt for dig selv uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken. Men du bør skynde dig - for lige farven Hvid, Rød og denne model er rigtig populær, og dette gælder specielt for de størrelser som er populære. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det er så mega irriterende hvis du ikke når det.

  • Navn: Vikiwi S/S Flounce Detail Top/Su/Ka Blouses Short-sleeved Hvid Vila
  • Brand: Vila
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Kortærmede bluser
  • Farve: Hvid, Rød
  • Kan købes hos: Boozt

Beskrivelse

Lige nu kan man finde Hvid, Rød Vila kortærmede bluser for kun DKK 199,00 - en god købspris kan vi i den grad sige. Og vi er glade for Vila, men ikke kun når det omhandler kortærmede bluser. For når det kommer til Vila er de med på moden, specielt når det gælder dame. Og hvad enten man skal bruge Vikiwi S/S Flounce Detail Top/Su/Ka Blouses Short-sleeved Hvid Vila til en fest eller hverdagsbrug, så er det muligt. Hvis du har god tid kunne du vente lidt i stedet og bestille når Vikiwi S/S Flounce Detail Top/Su/Ka Blouses Short-sleeved Hvid Vila var på udsalg fx på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi hos Pashion ville ikke vente - lige nu er det jo så nemt at købe i webshoppen, med levering til din dør - til kun DKK199,00. En rigtig god må man sige. Hvis Vikiwi S/S Flounce Detail Top/Su/Ka Blouses Short-sleeved Hvid Vila ikke er i den helt rigtige størrelse/farve kan man helt sikkert finde noget fra samme brand der falder i sin smag. Boozt har et enormt udvalg af både kortærmede bluser og Vila - så fortvivl ikke, du finder helt sikkert noget for dig.

Så i tilfælde af at du er på jagt efter de fede Hvid, Rød Vila kortærmede bluser til dame så skal du ikke kigge længere. Og husk nu at dele det med din familie og venner på de sociale medier når du har købt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit moderigtige køb. Glem nu ikke at følge Pashion på de sociale medier.


Om at gå i kortærmede bluser i Hvid, Rød

Farven hvid er den solide base i enhver kvindes garderobe. Den neutrale nuance virker perfekt for sig selv, og i samarbejde med både klassiske og moderne tøjvalg. Farven hvid kendetegner renhed og verdens godhed. Den gode samvittighed og det helt rene udtryk. Den elegante nuance lyser med bedste intentioner op og indtager området – hovedsageligt i sommermånederne.

Inden for design benyttes den simple nuance til at accentuere andre mere sprælske farver. I Danmark i dag og i Norden generelt er farven hvid eftertragtet i både tøj og boliginteriør. Den enkle farve passer ind i den herlige, ubearbejdede stil. Men til hvilke begivenheder bør man bruge hvid? Svaret er ligeså enkelt som farven, fordi man kan altid bruge hvid. Ligegyldigt om du skal til festivitas, på arbejde, i skole eller slappe af med veninderne, er den yndefulde farve brugbar til arrangementet. Som tidligere nævnt er den praktiske farve særligt egnet, når sommeren rykker tættere på, og det lette outfit skal på.

Når vi diskuterer hvidt sommertøj til piger, er det umuligt at komme uden om den smukke hvide sommerkjole. Det enkle outfit er alle pigers at passe, når solens stråler tillader det. Det ikoniske sommer outfit er for mange synonym med skandinavisk sommer. Den hvide farve antyder nemlig en vis type åbenhed over for dem omkring dig, som vi danskere går op i. Hvilke nuancer går den hvide farve godt til? Farven hvid er en objektiv farve, der passer ind som fylde, når de mere dristige nuancer i tøjskabet skal have en makkerfarve i hverdagstøjet. Om sommeren egner hvidt sig godt til blandt andet gul og lysegrøn – altså sprælske nuancer med gang i. Til de starten på vinterperioden, når solen går tidligere ned og temperaturerne falder, kan man med god samvittighed være mere ”noir” og dramatisk i stilen. Brug for eksemple hvid sammen med mørkelilla, grå og sort for stadig at ramme det skandinaviske design, uden at det fremstår i stil med sommertiden og varme.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis porto for bestillinger på over 499 kr.
  • Tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 30 dage

Måske en af de største webshops online kan man sige er et vaskeægte nordisk eventyr. Selv om selve virksomhedens hovedsæde har til huse i Malmø, så er onlinebutikken startet op af to danske drenge. Direktøren i dag er da også svensker som bor i København, så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpe online shoppemekka der må siges at give dig fri adgang til fra nærmest alle de moderne mærker på markedet uden man er nødt til at gå udenfor.

Shopping online er en af de største markeder i dag, netop fordi mange af os har travle hverdage, som gør det svært at komme ud og gå på shopping så ofte som man gerne vil det. Desuden ville de fleste gives den samme adgang til mode som dem, som bor i midste af de aller største modebrændpunkter i vores verden. Dette kan vi hjælpe dig med.

Boozt.com har ikke udelukkende modetøj og sko til kvinderne men også mænd og børnene så du kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle købe med en enkelt levering. Verdens helt store webshops er fulde af produkter og har nærmest altid kæmpe sortimenter af udsalgsvarer. Både damer og mænd har allerede opdaget glæden ved at købe i onlinebutikker og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for det, så man kan finde tæt på alt hvad, man drømmer om når man skimmer hjemmesiderne med sko, accessories og tøj.


Hvorfor du skal investere i kortærmede bluser

Der er ikke nogen tvivl om, at moden til kvinder er det, som igennem løbet af årene har været langt mere tydelig i butikkerne. Selv om herremoden er kommet langt i løbet af den sidste tid, så vejer mode til kvinder endnu meget mere på podierne i modeugen og hos forhandlerne. Stilen dikteres oprindeligt af de talrige designere, idet de viser årets kollektioner frem, men ydermere er der ligeledes det, som går under navnet gademode. Her er det moden udenfor butikkerne, som omtales og den sættes af de såkaldte ’trendsættere’, som er fuldstændigt ordinære personer med en forståelse for trends. Blandt piger i alle aldre ses der ikke blot én stil, men tværtimod en bred vifte forskellige, der hver især taler til deres eget segment af mulige kvinder. Og netop grundet der er så væsentlig forskel på, hvilke modeller der understreger kvindekroppen i mange forskellige aldre, så findes der også stor forskel på, hvad der er trenden iblandt de forskellige aldersgrupper. Fælles for alle er ikke desto mindre ofte både farver, snit og sammensætning, der er generelt brugt imens andre findes langt mere identificerede af formgiveren som har produceret det eller den gruppe, de er henvendt for. I tiden er kvindetøj inddelt i 2 yderst forskellige kategorier, nemlig ’high street’, der omfatter de ganske dagligdags kæder som blandt andet Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Desuden tilkommer de mere eksklusive brands i den kostbare ende af skalaen, her finder vi modehuse som Marc Jacobs og Gucci. De fleste kvinder mixer de to modeklasser på kryds og tværs og former på den måde en personlig stil, der bliver bygget af nutidens trends, men kombineret ud fra den unikke garderobe. Som en følge af at handel på nettet er blevet mere kendt, kan man nu ikke bare købe mode i de fysiske butikker, men også over internettet, hvilket gør, at vi har hele verden lige ved vores fingerspidser. Hvilket giver os en meget større chance for at vælge mellem de aktuelle trends indenfor modeverdenen for at lave en individuel style.