Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Vita Binna Boo Bikini Rød Mads Nørgaard
Vita Binna Boo Bikini Rød Mads Nørgaard
Mads Nørgaard

Vita Binna Boo Bikini Rød Mads Nørgaard

700,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Vita Binna Boo Bikini Rød Mads Nørgaard fra Mads Nørgaard online og bare sidde i stilhed uden at blive forstyrret af irriterende sælgere hos forhandleren.

  • Model: Vita Binna Boo Bikini Rød Mads Nørgaard
  • Mærke: Mads Nørgaard
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Bikini sæt
  • Farve: Rød
  • Forhandler: Boozt

Du burde ikke være for langsom - for lige denne model og farve er rigtig eftertragtet - specielt for de størrelser der er normale. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det er så mega irriterende hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Er du på jagt efter at bestille de mega fede Vita Binna Boo Bikini Rød Mads Nørgaard bikini sæt fra Mads Nørgaard til dame i Rød, så er du nemlig kommet til det rigtige sted. For på denne hjemmeside er vi ekstremt glade for bikini sæt specielt når de er udviklet af Mads Nørgaard. Mads Nørgaard er nemlig kendt for deres seje designderes lækre design af bikini sæt, og Vita Binna Boo Bikini Rød Mads Nørgaard er slet ingen undtagelse. Derudover kan man endda bruge Vita Binna Boo Bikini Rød Mads Nørgaard til alverdens anledninger, hvad end det er til blot en helt almindelig hverdag eller fest. Og lige nu kan de findes til DKK 700,00 - som jo må siges er en virkelig fair pris. Men husk nu du nok ikke bør vente mere end højst nødvendigt. For tilbuddet kan kun gælde til der er udsolgt. Man kan selvfølgelig at tage en chance og vente og krydse fingre for nedsatte priser på udsalg senere til fx januar, til sommer på udsalg, eller til black friday, eller til cyber monday, eller til outlet og lagersalg.

En af de klart største fordele for dig er at produkterne kan findes på nettet. På den måde kan du undlade, at tage ned i en klassisk tøjforretning. Og du kan uden tvivl bestille det som du er på udkig efter i denne shop - for de har et imponerende stort udvalg af bikini sæt fra Mads Nørgaard. Og netop Boozt er kendt for sko og mode leveret hurtigt, gode priser på levering, absurd stort sortiment i de fleste kollektioner, modeller og farver. Nu må du huske at give din bedømmelse af Vita Binna Boo Bikini Rød Mads Nørgaard på denne side. Og glem ikke at følge Pashion på de sociale medier på Instagram, Facebook og Pinterest.


Om farven Rød

Rød er af flere grunde en af de mest populære farver for langt de fleste kvinder. Farven symboliserer næsten alle attraktive elementer, som en god mængde kvinder ønsker at udtrykke. Farven rød anvendes til genstande overalt på kroppen – både som tekstiler, sminke og neglelak – fordi farven udgør en så stor del af vores hverdag og tager rigtig meget plads på et utal af henseender, der tit implicerer, hvad du tager på, når du skal op. Ja, sagt anderledes er den røde farve i bogstaveligste forstand vores kød og blod. Rød har først og fremmest en klar erotisk effekt. Røde overdele og rød læbestift har op gennem 1900-tallet sat sit præg på de smukkeste damer på tv og andre talerør, og netop den stil har damer hele verden over ladet sig inspirere af, når de har forsøgt at charmere sig ind på deres udkårne eller manglede en aften i nattelivet med en solid omgang selvtillid. Fortalt på en anderledes maner: Når byen skulle males rød.

En kraftfuld mørkerød er for dig, som har lyst til at skille dig ud, mens en mere neutral rød farve stadig er lidt anderledes, men er mere afdæmpet. Kvinder har gennem al tid drømt om den storslåede røde gallakjole – der selvfølgelig skal være rød. De fleste Bond-babes har siden konceptets oprindelse strålet med rødlig læbestift og sat den ellers målbevidste agent i kattepiner med deres uetiske og forblindende handlen. I dansk design er den røde farve ikke en dominerende nuance; farven er ganske enkelt for tydelig og kraftig til det grove og enkle design, vi danskere bruger i både indretning og tøjstil. Hermed er det ikke sagt, at du ikke som nordisk kvinde kan eller bør anvende rød – for det er i den grad muligt. En rød overdel eller en lille rød kjole er den perfekte item til de varme sommermåneder, når tøjet gerne bør være lidt lettere og give mere plads til luften. Til vintermånederne er rød også herlig. Udover at rød jo er den absolut mest anvendte tone til juletid, er farven rød også en relativ varmende farve, der repræsentere velbehag, som passer så godt ind i julens frost.


Om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt ved køb over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur i 30 dage

Den store modebutikker online kan man sige er et vaskeægte Nordisk eventyr. For på trods af selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø, så er onlineforretningen startet af 2 danske mænd. Lederen på toppen på dette tidspunkt er også en svensker som bor i København og han holder historien gående. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der giver adgang til fra alle de mest kendte brands i tiden uden man behøver at bevæge dig udenfor. Indkøb på nettet er nok en af de hurtigste voksende markeder netop fordi rigtig mange har en travl hverdag som ikke giver muligheden for at komme ud og gå på shopping lige så tit som man gerne vil det. Samtidig ville vi alle gerne have den samme shopping-mulighed, som de, som bor i midste af de helt store modebrændpunkter i vores verden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt.com tilbyder ikke bare accessories, modetøj og sko til kvinderne, men også masser til mændene og drenge & piger, så du kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at betale for en gang porto. Denne verdens store online modebutikker bugner af varer og har altid kæmpe udsalg. Både damer og mænd har allerede opdaget det smarte ved at købe på nettet og Boozt står heldigvis ikke tilbage for det så man kan finde stort set alt, man ønsker, når man kigger på siderne med modetøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal investere i bikini sæt

Der er ikke spørgsmål om, hvorvidt damemoden er det, der gennem tiden har været langt mere tydelig på markedet. Til trods for herremoden er kommet langt gennem den sidste tid, så optager mode til kvinder endnu langt mere på modeugernes podier og i forretningerne. Trenden bestemmes oprindeligt af verdens mange modehuse, idet de præsenterer årets kollektioner frem, men endvidere tilkommer der også det, der kendes som gademode. Her er det moden i hverdagen, der gør sig gældende og moden her sættes af de nævnte modemoguler, der er ganske almindelige folk med en forståelse for mode. For piger i alle aldre findes der ikke kun én stil, men derimod talrige forskellige, der alle henvender sig til hver deres segment af potentielle kvinder. Og netop siden der findes så stor forskel på, hvilke snit der passer den kvindelige krop i de forskellige aldre, så findes der derudover mærkbar forskel på, hvad der er trenden iblandt de individuelle kvinder. Fælles for alle er imidlertid stadigvæk både kulører, snit og styling, der er generelt brugt imens andre findes langt mere skabt af dem der har lavet det eller den gruppe, tøjet er henvendt for. I dag er tøj til kvinder inddelt i to yderst forskellige kategorier, nemlig ’high street’, som omfatter de helt dagligdags modeforhandlere som Hennes og Maurtiz og Gina Tricot. Ellers kommer de prominente brands i den dyre ende af prisskalaen, her finder vi modehuse som Gucci og Marc Jacobs. Størstedelen af forbrugere sammensætter de 2 kategorier med hinanden og former på denne måde en unik stil, som er bygget på tidens trends, men stylet ud fra den unikke sans for mode. Som en følge af at nethandel er blevet meget mere brugt, kan man nu ikke kun finde mode i de fysiske forretninger, men ligeledes via internettet, hvorfor vi har alle mærker lige ved vores fingerspidser. Det giver os en meget større mulighed for at bruge de foreliggende styles indenfor modeverden til at lave en individuel stil.