Danmark Danmark (skift)
+1.646.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Vitamin C Badeshorts Creme Nikben
Vitamin C Badeshorts Creme Nikben
NIKBEN

Vitamin C Badeshorts Creme Nikben

559,00 DKK Gratis fragt

Køb NIKBEN Vitamin C Badeshorts Creme Nikben hos Boozt her, så du på den måde kan undgå at skulle i en fysisk forhandler, og sid helt for dig selv uden stress i butikken. Men du skal ikke vente for længe - for netop farven Hvid og denne model er rigtig eftertragtet - specielt for de størrelser som er mest gængse. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det er så ekstremt irriterende hvis du går glip af det.

  • Modelnavn: Vitamin C Badeshorts Creme Nikben
  • Brand-navn: NIKBEN
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Badeshorts
  • Findes i farverne: Hvid
  • Butik: Boozt
Beskrivelse

Lige nu kan man bestille NIKBEN badeshorts for kun 559,00 DKK, en flot udsalgspris må man i den grad sige. Og vi hos Pashion.dk er nemlig glade for NIKBEN, og ikke kun når det handler om badeshorts. For NIKBEN er de virkelig med på moden, i hvert fald når det kommer til herre. Uanset om du skal benytte Vitamin C Badeshorts Creme Nikben til fest eller hverdagsbrug, så er det muligt.

Har du ikke travlt kunne du vente, og købe når Vitamin C Badeshorts Creme Nikben er på tilbud/udsalg, fx til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi bag Pashion.dk ville dog ikke turde vente - for netop nu er det nemt at købe på nettet og leveret til døren, for kun 559,00,-. En meget fornuftig pris synes vi bag Pashion.dk. Hvis den ikke er i den helt rigtige farve og størrelse kan man med garanti finde noget fra samme mærke der vil falde i sin smag. Boozt har et ret stort udvalg af både badeshorts og NIKBEN, så - du skal nok finde noget du vil have.

Så i tilfælde af at du kigger efter fancy Hvid badeshorts fra NIKBEN til herre, så skal du ikke undersøge længere. Og husk nu at dele med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit geniale køb.

Og glem ikke at huske at følge Pashion.dk på social media.


Hvorfor du skal vælge netop badeshorts i Hvid

Hvid er en solid base i enhver mands kommode – særligt er en hvid skjorte især en genstand, der passer godt til et utal af lejligheder på manden. Hvid symboliserer en bestemt type elegance som de fleste mænd drager fordel af, når de peppes lidt op. Farven symboliserer det samme enkle udtryk, som farven hvid symboliserer hos kvinden, dog uden de engleagtige konnotationer. I nordisk design er den hvide farve en fremstående tone, som både har sin plads blandt interiør, men også når vi diskuterer tøjstil til mænd. En hvid t-shirt uden print på er en absolut klassiker om sommeren især, når man kan tage overtøjet af og indtage græsplænen. For selvom græs og den hvide farve er en farlig cocktail, går man gerne den ekstra mil for den oplevelse. En hvid t-shirt fungerer særligt fornuftigt til sommerbrun hud, som den evner at iscenesætte på bedste vis. Har du nydt tiden på en farvegivende sommerferie? Husk de lyse og hvide t-shirts, hvis dine mange timer i i høj sol ikke skal spildes. Fordi netop farven hvid er et fornuftigt valg af farve til at forstærke andre stærkere nuancer. Farven hvid opfattes af de fleste som en neutral base, der arbejder bundsolidt i samvirke med for eksempel en brun hudfarve og lyseblå. Farven kan dog også tages på til mange andre farver, da den hvide farve ikke dominerer, men tværtimod afdæmper din stil en smule. Har du altså en ekstra kraftfuld farve, som sandsynligvis er lige lidt for stærk til din smag, kan du altså tone dit outfit ned med en t-shirt i hvid eller andet hvidt grej.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Fragtpris: Fri levering for bestillinger over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 30 dage

Måske en af de største tøjforretninger på nettet kan man sige er et ægte Nordisk eventyr. Selv om selve virksomhedens hovedsæde har hjemme i Malmø er webshoppen startet af to danskere. Direktøren for det hele i dag er også svensker med bopæl i København så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka som må siges at give et udvalg af fra de fleste de efterspurgte mærker i tiden uden man behøver at løfte dig fra sofaen.

Indkøb på nettet er måske en af de hurtigste voksende markeder fordi rigtig mange har travle hverdage, der gør det svært at komme ud og købe tøj så tit som man gerne ville gøre det. Desuden ville vi alle nok have den samme mulighed for at købe tøj som dem, som bor midt i de største modemetropoler i vores verden. Dette kan vi hjælpe dig med.

Boozt.com tilbyder ikke bare mode til damerne men også en hel masse til mænd og piger & drenge så man kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at købe en gang levering. Verdens store online modebutikker er fulde af mærker og har også altid mega store lagre med produkter på udsalg. Både kvinder og herrer har opdaget det smarte ved at købe i onlinebutikker og Boozt står heldigvis ikke tilbage for den succes, så man kan finde i omegnen af alt, man drømmer om, når man scroller gennem websites med sko, tøj og accessories.


Hvorfor du skal købe badeshorts

Når det kommer til herremode, er her med stor sikkerhed sket en mærkbar udvikling i løbet af de forløbne årtier. Uagtet der til stadighed har foreligget trends samt mode blandt mændene, så er det først rigtigt i forbindelse med den metroseksuelle mand og modeforbilleder fra denne klasse, at det er kommet til at blive udbredt og respekteret mellem det mandlige publikum at blive bevidst om mode og interessere sig for sit udseende.

Det fik sit udtryk gennem et mere nuanceret modebillede samt en bred vifte forskellige styles som en del af forskellige kredse. Tøj til mænd har altså også på rigtig mange områder været langt mere ensporet samt fremhævet ved, at herrer klæder sig efter anledningen og ikke som en del af personlig stil. I den forbindelse har det desuden i en række tilfælde vist sig at være brands og designere i stedet for egentlige styles, der har været betydende. Dette har til trods ændet sig kraftigt gennem de forgangne år, medens moden for herrer har vokset sig utrolig meget mere facetteret og der forefindes meget mere omfattende lejlighed for at finde og opbygge en personlig style. Det har de anerkendte mærker også set og som følge ser forbrugerne altså ydermere i større udstrækning fokus på kollektioner og firmaer kun henvendt til mænd i forskellige og typer. I disse dage er der helt sikkert lige så stor facettering i stilen, der er produceret til de mandlige forbrugere, som der ses i moden til damer. Navnligt er det blevet lavet af blade og moderigtige ikoner, der designer med brandsene og således kan starte bevægelser i moden, som spredes som ringe i vandet hos fans og dem, der interesserer sig for mode.

På samme måde som iblandt de kvindelige forbrugere, er det i ligeså høj grad i moden til herrer blevet meget mere respekteret og søgt efter at skabe en i højere grad unik stil, som ikke bare er dannet på basis af mærker, men også har til tanke at tydeliggøre en personlighed og speciel garderobe. For personer, som interesserer sig i mode, er der altså gradvist kommet ligeså facetteret mulighed for individualitet som iblandt damerne.