Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Vmdicthe 3/4 Tunic Exp Ga Tunika Gul Vero Moda
Vmdicthe 3/4 Tunic Exp Ga Tunika Gul Vero Moda
Vero Moda

Vmdicthe 3/4 Tunic Exp Ga Tunika Gul Vero Moda

259,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Vmdicthe 3/4 Tunic Exp Ga Tunika Gul Vero Moda tunikaer fra Vero Moda i onlineshoppen & stille og roligt sidde i ro og mag uden at blive forstyrret af sælgere i butikken.

  • Produktnavn: Vmdicthe 3/4 Tunic Exp Ga Tunika Gul Vero Moda
  • Mærke: Vero Moda
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Tunikaer
  • Findes i farverne: Sort, Blå, Grå, Gul
  • Shop: Boozt

Du bør skynde dig - for lige netop denne farve er ekstrem efterspurgt - gælder specielt for de størrelser der er mest populære. Skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det ville være så mega øv hvis du ikke når det.


Beskrivelse

Hvis du er på jagt efter at bestille de seje Vmdicthe 3/4 Tunic Exp Ga Tunika Gul Vero Moda tunikaer fra Vero Moda til dame i Sort, Blå, Grå, Gul, så er du nemlig kommet til det rette sted. For på www.Pashion.dk er vi meget glade for lige netop tunikaer specielt hvis de er produceret af Vero Moda. Vero Moda er nemlig kendt for deres smarte design af tunikaer, og Vmdicthe 3/4 Tunic Exp Ga Tunika Gul Vero Moda er slet ingen undtagelse. Hvad der er endnu bedre så kan man endda bruge Vmdicthe 3/4 Tunic Exp Ga Tunika Gul Vero Moda til alle slags anledninger - hvad end det er til fest eller blot en helt almindelig hverdag.

Og lige nu kan den købes til blot 259,00 kr. - som der kan siges er en strålende pris. Men husk nu du virkelig ikke bør vente alt for længe. For den pris gælder kun til der er udsolgt. Man kan selvfølgeli overveje at vente og tage en chance og håbe på kæmpe tilbud til januarudsalg, på et senere sommerudsalg, til black friday, eller fx til cyber monday, eller til lagersalg/outlet. Og en af de største fordele er at produkterne kan findes på internettet. Og netop sådan kan du helt undgå at besøge en normal forretning der sælger tøj. Man kan bestemt få fat i det som man leder efter i denne butik, de har nemlig et stort sortiment af Vero Moda tunikaer i Sort, Blå, Grå, Gul til dame. Lige netop Boozt kender man for modetøj og sko med hurtig levering, fordelagtige priser på fragt, vanvittigt bredt udvalg i de fleste slags kollektioner, farver og modeller.

Nu må du huske at vise din bedømmelse af genstanden her på siden. Og du må love ikke at glemme at følge Pashion på de sociale medier via Instagram, Facebook og Pinterest.


Om at gå i tunikaer i Sort, Blå, Grå, Gul

Klassikeren alle kender. Sort kendetegner ofte det onde. Det skjulte i skyggerne. Det er en farve der formørker de andre farver, og samtidigt en farve, som kan bruges til at skabe kontrast til andre klare farver i regnbuen. I dag er det en mere gammeldags farve, som udstråler overklasse. Man kender den fra beklædning som det helt elegante suit og smokingen til kvinder samt cocktailkjolen. Det er tonen de fleste har blandt vores tøj fungerende som en meget vigtig del af garderoben. Som følge heraf er det også en af de toner som vi altid ser i den generelle modeverden både i hight street butikkerne samt i high fashion.

Samtidigt er det også en meget kraftfuld farve der symboliserer både magt og autoritet. Derfor ser vi mange personer i magtfulde jobs med tøj til både arbejde og hjemmebrug i stil og farve, netop fordi farven i den grad understreger og udstråler magten i deres position. For tiden ses det meget ofte sort indenfor store forbilleder i musikken. Herudoverer også de helt klassiske slags fx de sorte bukser, den lille sorte og til sidst men ikke mindst den helt sorte smoking. Hvis du stadig er usikker på, hvad du burde vælge så er sort altid en sikker vinder.


Læs mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis fragt ved bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 30 dage

Den store online tøjbutikker kan man sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. På trods af at selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø er onlineforretningen startet op af to danske drenge. Direktøren for det hele i denne tid er da også en svensker med adresse i København og han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, der giver dig overblik over fra alle de populære brands på markedet helt uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Shopping online er nok en af de største markeder i dag, specielt fordi rigtig mange har en travl hverdag, som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på tøjindkøb så tit som man gerne ville. På samme tid vil vi alle nok gerne have den samme shopping-mulighed som de der har adresse i midste af de absolut største modebyer på denne klode. Det kan vi på Boozt.com. Boozt.com tilbyder ikke alene modetøj og sko til kvinderne men også masser til herrerne og drenge & piger så man kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle købe en gang fragt. Denne verdens store online modebutikker bugner af brands og har altid kæmpe tilbudskategorier.

Både damer og herrer har opdaget det smarte ved at shoppe på nettet og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den succes, så man kan finde stort set alt, du ønsker når du skimmer websites med sko, tøj og accessories.


Mere om tunikaer

Der findes ikke nogen spørgsmål om, hvorvidt damemoden er den, som i løbet af årene har været langt mere prominent i modemagasinerne. Selv om mode til herrer er kommet rigtig godt efter det gennem den sidste tid, så optager mode til kvinder endnu meget oftere på podierne i modeugen og i butikkerne.

Trenden udstikkes som udgangspunkt af de talrige designere, når de viser designernes trends frem, men ydermere tilkommer der også det, der er kendt som street fashion. Her er det moden i hverdagen, som er gældende og den styres af de såkaldte ’trendsættere’, som er helt gennemsnitlige personer med en forståelse for mode.

For damer findes der ikke bare én trend, men en bred vifte forskellige, som alle er henvendt til hver deres målgruppesegment af mulige forbrugere. Og netop eftersom der findes så væsentlig forskel på, hvilke snit som understreger den kvindelige krop i de forskellige aldre, så findes der desuden mærkbar forskel på, hvad der er moderne i de mange grupper. Ens for alle er imidlertid tit både farver, snit og sammensætning, der er generelt brugt imens andre er mere identificerede af modehuset der har produceret det eller damerne, produkterne er produceret til. I dag er tøj til damer fordelt på to højst ulig kategorier, nemlig ’high street’, der tæller de ganske vanlige modeforhandlere som Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Endvidere tilkommer de eksklusive brands i den mere bekostelige ende af skalaen, her ligger modehuse som Marc Jacobs og Gucci. Langt de fleste forbrugere mixer de 2 ting på forskellige måder og laver på denne måde en personlig style, som bliver bygget på stilen i tiden, men stylet som en del af den personlige style. Som en følge af at nethandel er blevet mere udbredt, kan vi nu ikke kun finde mode i de fysiske butikker, men ligeledes over nettet, hvorfor man har hele verden lige ved fingerspidserne. Det giver os en kæmpestor mulighed for at købe de nutidige tendenser indenfor modeverden for at opbygge en individuel style.