Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
W Rosa Fluff Heel Mules Slip-ins Sort UGG
W Rosa Fluff Heel Mules Slip-ins Sort UGG
UGG

W Rosa Fluff Heel Mules Slip-ins Sort UGG

1.799,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe UGG W Rosa Fluff Heel Sandal Med Hæl Sort UGG i denne onlineshop, så du kan fuldstændig undgå at skulle gå i en fysisk forhandler, og købe for dig selv uden at skulle høre på sælgere i butikken. Men du burde ikke vente længe - for lige farven Sort er meget populær - og dette gælder specielt for de størrelser der er populære. Køb mens der stadig er på lager, det ville være så ekstremt trist hvis du ikke når det.

  • Model: W Rosa Fluff Heel Sandal Med Hæl Sort UGG
  • Mærke: UGG
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Højhælede sandaler
  • Findes i farverne: Sort
  • Butik: Boozt
Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi meget stolte over at få muligheden for at vise dig om W Rosa Fluff Heel Sandal Med Hæl Sort UGG fra UGG . Man kan aldrig vide om UGG W Rosa Fluff Heel Sandal Med Hæl Sort UGG en anden dag kommer på udsalg, for eksempel på januarudsalg eller på Black Friday. Men tør du virkelig vente - for man ender bare med UGG højhælede sandaler i en anden slags model, farve eller mønster?

Når der gives hele 2 garanti kan det umuligt ende helt galt da det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med mindst 14 dage returret, så du kan til hver en tid sende retur W Rosa Fluff Heel Sandal Med Hæl Sort UGG i tilfælde af nu det ikke passer i størrelsen, eller du ikke kan lide farven/mønsteret på foran spejlet. Er du rigtig klog, kan man overveje at melde dig til deres mailingliste. For der kan du måske være heldig og få tilsendt en rabat ved din allerførste bestilling på helt op mod ti til femten% - eller måske mere.

Ender du med at bestille W Rosa Fluff Heel Sandal Med Hæl Sort UGG må du huske at dele din oplevelse på vores Facebookside. Vi på Pashion bekymrer os om vores brugeres oplevelser med at benytte produktet. Vi vil gerne have jeres feedback. Boozt har ekstremt imponerende bedømmelser rundt omkring, blandt andet på Google, Trustpilot og Facebook leverer på kun ganske få dage. Og du kan følge ordren hele vejen fra Boozt til dig. Hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når man kan bestille højhælede sandaler fra UGG lige her hos Boozt der sælger stort set alle de mest kendte produkter? Og selvom Boozt ikke er husket som pioneren indenfor bæredygtig mode - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke går op i det. For det er et emne de bekymrer sig om.

W Rosa Fluff Heel Sandal Med Hæl Sort UGG produceres i super smart materiale. UGG er også ret kendt for netop deres kvalitet, og måske specielt når det omhandler højhælede sandaler. Og selvom det ikke ligefrem er sæson for at gå med W Rosa Fluff Heel Sandal Med Hæl Sort UGG (og slet ikke i Danmark) - så skal det nok blive det!


Om at gå i højhælede sandaler i Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort symboliserer ofte ondskaben. Det skjulte i skyggerne. Det er en farve, som formørker de mange andre nuancer og samtidigt en nuance, som kan blive brugt til at skabe kontrast til mange andre sprøde farver i regnbuen.

I dag er det en klassisk kulør som er lig med elegance og overklasse. Vi kan typisk kende fra beklædning som det helt sorte suit og smokingen til damer samt den lille sorte kjole. Det er tonen vi har i vores tøjskab som en vigtig del af garderoben. Af denne simple grund er den også en af de nuancer som man igen ser i den generelle modeverden både ude i verden og i high fashion. Det er på samme tid også en kraftfuld farve som udstråler både autoritet og magt. Derfor ser man mange kvinder i ledende jobs med uniformer af både den uformelle og den formelle slags i netop denne nuance, fordi den i den grad understreger deres position. I disse dage ser man i mange tilfælde sort indenfor blandt andet forbilleder i musikken. Herudoveropleves de klassiske typer fx helt sorte bukser, den lille sorte og ikke mindst den helt sorte smoking. Hvis du stadig er usikker på, hvad du burde vælge, så vil sort altid være en sikker vinder.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis levering ved køb over 499 kr.
  • Leveringstid: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 30 dage

Den store butikker på nettet er et rigtigt skandinavisk eventyr. For til trods for at selve hovedsædet ligger i Malmø, så er onlinebutikken udviklet af to danske drenge. Lederen på toppen på dette tidspunkt er en svensker som bor i København, så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpe online shoppemekka, som giver adgang til fra de fleste de moderne brands i dag helt uden man er nødt til at gå udenfor. Shopping online er nok en af de største markeder i dag netop fordi mange mennesker har travle hverdage, som ikke giver tid til at komme ud og gå på shopping så ofte som vi gerne ville gøre det. Desuden ville vi alle nok gerne have den samme shopping-mulighed som dem, der har adresse i midste af de absolut største modehovedstader i vores verden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt.com tilbyder ikke kun modetøj og sko til damer, men også en hel masse til herrer og piger og drenge så man kan finde det hele med et klik og kun skulle betale en portion porto. Denne verdens helt store online butikker er fyldt med varer og har altid store udsalg.

Både herrer og kvinder har opdaget det smarte ved at købe vores tøj på nettet og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for den tendens så man kan finde stort set alt, du tænker på når du scroller gennem siderne med accessories, tøj og sko.


Mere om mules

Der er en kendt metafor om damer og deres sko. Ligesom smukt tøj og smukke smykker kan de hel rigtige hæle gøre en overraskende stor forskel, når du skal lave det perfekte udseende. I mange år har kvindefødder altid været forbundet med mystik. I attenhundredetallet var kvindernes underdele designet for at , at kvindens underkrop ikke eksisterede og netop derfor var en enkelt glimt af en fod i datidens støvler altid forbundet med stor sensualitet. På trods af at fødderne i mange henseender er blevet langt mere synlige i denne tid, er de stadig en kæmpe del af den kvindelighed damer kan udstråle. Sko spiller her den største rolle, for med de rigtige sko kommer benene til at synes længere og mere slanke mens holdningen bliver mere rank.

Det er dog mere endskoene med de røde såler, som er moderne i dag, for ligesom ved fyrerne har de klassiske kondisko også fået revanche hos damerne. De findes i alle modeller og for alverdens pengepunge, så du finder ikke sandsynligt en skosamling i dag, der ikke viser mindst ét par sneakers til hverdag. I dag fylder skoene lige så meget i gadebilledet som tøjet og smykkerne.