Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Wadded Rucksack Rygsæk Taske Blå Lyle & Scott
Wadded Rucksack Rygsæk Taske Blå Lyle & Scott
Lyle & Scott

Wadded Rucksack Rygsæk Taske Blå Lyle & Scott

549,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Wadded Rucksack fra Lyle & Scott i online shoppen, så du kan fuldstændig undgå at skulle i en forhandler, og købe i fred og ro uden at skulle høre på pågående sælgere hos forhandleren. Du bør ikke være for langsom, lige netop denne farve er meget eftertragtet - gælder specielt for de størrelser som er mest populære. Så køb så længe de er på lager - det er så mega trist hvis du ikke når det.

  • Model: Wadded Rucksack
  • Mærke: Lyle & Scott
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Rygsække
  • Findes i farverne: Blå
  • Kan købes hos: Boozt
Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi meget stolte over at have muligheden for at fortælle dig om Wadded Rucksack fra Lyle & Scott . Du ved ikke om Lyle & Scott Wadded Rucksack på et senere tidspunkt kommer på udsalg - for eksempel på Black Friday eller til januarudsalg. Tør du virkelig vente, for du ender måske med Lyle & Scott rygsække i en anden mønster, model eller farve?

Med hele 2 garanti kan det umuligt ende galt når det er et lovkrav i Danmark. Ligesom med mindst fjorten dage med mulighed for retur. Så du kan altid sende retur Wadded Rucksack hvis nu det ikke passer, eller hvis nu man ikke kan lide farven på i virkeligheden.

Er man virkelig fornuftig, så kan man overveje at tilmelde dig deres nyhedsbrevsliste. Her kan man være rigtig heldig og få en rabatkode til sit første køb på hele ti til 15 procent - måske mere. Hvis du ender med at købe Wadded Rucksack må du endelig huske at dele din oplevelse på vores Instagram og Facebookside. Vi på Pashion.dk bekymrer os om vores brugeres erfaringer med at benytte vores produkt. Vi hører meget gerne jeres bedømmelse. Boozt har rigtig flotte anmeldelser rundt omkring, for eksempel på Google, Facebook og Trustpilot og leverer inden for få dage - og du kan følge din ordre fra Boozt hjem til døren. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når man kan finde rygsække fra Lyle & Scott her på Boozt, som forhandler alle de mest kendte produkter? Men selv om Boozt nok ikke er husket som pioneren når det handler om bæredygtigt modetøj - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke går op i det. Det er i den grad et emne de tænker over. Wadded Rucksack laves i et lækkert materiale. Lyle & Scott er nemlig meget kendt for deres høje kvalitet - måske specielt når det drejer sig om rygsække. Men selv om det måske ikke ligefrem er sæson for at gå med Wadded Rucksack (og slet ikke i Danmark) - så skal det nok blive det!


Læs mere om farven Blå

Farven blå er en meget populær farve med mange grader og det er der mange gode grunde til. Det er ikke bare en nuance som i den dybeste version ligger tæt op ad den sorte farve - men det er desuden nuancen som øger muligheden for mange forskellige udstrålinger. Farven blå er nemlig en kølig farve, der også har en afslappende virkning. Den er også symbol på det kreative, men i ligeså høj grad intellekt. Blå ses ikke alene i moden men også som en ofte brugt farve på firmalogoer blandt store firmaer. Der er god grund til, at farven blå som er en mere af de farver vi oftest ser i en eller anden form som en essentiel part af modebilledet.

Det er en klassisk farve hvis du skal vælge et lækkert suit, men mener at sort vil være alt for mørkt. Det er endvidere den mest populære farve på den populære skjorte til herrer. Hvis ikke du bruger en hvid, så er lyseblå den farve de fleste ynder at vælge, når man skal købes skjorte til arbejde eller fest. Det eneste sted, hvor designet er en smule begrænset når det kommer til den blå nuance, når det omhandler fødderne. Der er ikke et udvalg på størrelse med de mange hyldemeter af sorte og brune sko, hvis det kommer til det blå herrefodtøj. Sneakers findes nu i alverdens regnbuens farver, men herudover, er der langt mellem de af smarte, blå sko.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt ved bestillinger over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur i 30 dage

Den store tøjforretninger online kan man vidst roligt sige er et rigtigt nordisk eventyr. For på trods af at selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø, er webshoppen startet op af to danske drenge. Den øverste leder i denne tid er da også en svensker med adresse i København og han holder arven ved lige.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka der må siges at give dig et kæmpe udvalg af varer fra de fleste de mest efterspurgte brands i tiden uden man behøver at gå udenfor. Online shopping er en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi mange mennesker har travle hverdage der ikke giver muligheden for at komme ud og købe tøj lige så ofte som man måske ønsker det. Ydermere ville vi alle nok have den samme mulighed for at købe tøj som de som har adresse midt i de største modemetropoler i verden. Det sørger vi for her hos Boozt.

Boozt tilbyder ikke udelukkende accessories, sko og modetøj til damer, men også masser til herrer og piger & drenge, så man kan få styr på alle gaverne et sted og klare dig med at købe en enkelt porto. Denne verdens store online modebutikker er fulde af brands og har også altid store sortimenter af tilbudsvarer.

Både herrer og damer har allerede opdaget det smarte ved at købe i webshops og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den tendens så du kan finde stort set alt hvad man drømmer om, når man scroller gennem siderne med sko, modetøj og accessories.