Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Watches Ur Sølv Pilgrim
Watches Ur Sølv Pilgrim
Pilgrim

Watches Ur Sølv Pilgrim

599,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Watches fra Pilgrim online hos Boozt her, og på den måde kan du helt slippe for at skulle i en normal forhandler - og købe helt for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere i butikken. Du burde ikke vente for længe - for netop denne model og farve er meget eftertragtet - specielt for de mest gængse størrelser. Så køb mens de stadig er på lager - det ville være så mega trist hvis du ikke når det.

  • Produkt: Watches
  • Brand-navn: Pilgrim
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Ure
  • Findes i farverne: Sølv
  • Find den hos: Boozt
Beskrivelse

På Pashion.dk er vi virkelig stolte af, at have mulighed for at fortælle dig om Pilgrim Watches ure . Du ved ikke om Pilgrim Watches på et senere tidspunkt ender på tilbud, fx på januarudsalg eller Black Friday. Tør du overhovedet vente, for man ender med Pilgrim ure i en anden mønster, farve eller model? Når Boozt giver to garanti kan det umuligt ende helt galt da det er et lovkrav i Danmark. Ligesom med mindst fjorten dage med mulighed for retur så man kan til hver en tid sende retur produktet hvis nu det ikke passer eller man ikke kan lide farven/modellen i virkeligheden. Er du rigtig fornuftig kan man tilmelde dig deres medlemsklub. Der kan du være heldig og modtage en rabatkode ved din aller første bestilling på ti-15%, måske mere. Ender du med at bestille Watches må du huske at dele oplevelsen på vores Facebookside og Instagram. Vi hos Pashion.dk går rigtig meget op i vores brugeres erfaringer med at benytte vores produkt. Vi hører derfor meget gerne vores brugeres ris og ros. Boozt har virkelig flotte bedømmelser rundt omkring blandt andet på Trustpilot, Google og Facebook, leverer indenfor få dage - og du kan følge ordren fra Boozt hjem til døren. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan købe Pilgrim ure her hos Boozt, som er forhandler af de fleste af de kendte produkter? Men selv om Boozt ikke er husket som pioneren når det kommer til økologisk fashion - så er det ikke ensbetydende med de ikke går op i det. For det er i den grad noget de tænker over. Watches bliver produceret i rigtig lækkert materiale. Pilgrim er kendt af mange for netop deres høje kvalitet - og måske specielt når det omhandler ure. Selv om det måske ikke er sæson for Watches (og slet ikke for Danmark), så bliver det det!


Læs mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis levering ved bestillinger over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: 1-2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 30 dage

Den store butikker online kan man sige er et ægte Skadinavisk eventyr. Til trods for selve virksomhedens hovedsæde har til huse i Malmø, er onlinebutikken opstartet af to danske mænd. Direktøren på nuværende tidspunkt er svensker som bor i København, så man kan roligt sige han holder arven ved lige.

Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som giver et kæmpe udvalg af varer fra de fleste de udbredte brands i tiden uden man er nødt til at gå udenfor.

Indkøb på nettet er potentielt en af de hurtigste voksende markeder, netop fordi mange mennesker har travle hverdage der ikke efterlader tid til at komme ud og gå på shopping så tit som vi måske ønsker det. Samtidig vil de fleste gives den samme adgang til mode som de, som bor i midste af de helt store modebyer på denne klode. Det sørger vi for her hos Boozt.com.

Boozt.com har ikke alene sko, modetøj og accessories til kvinder men også masser til herrer og børn, så du kan finde det hele med et klik og klare dig med at købe med en portion fragt. Denne verdens store webshops bugner af brands og har også altid kæmpe lagre med produkter på tilbud.

Både damer og mænd har allerede fundet ud af fordelene ved at købe på nettet og Boozt står naturligvis ikke tilbage for det, så du kan finde i omegnen af alt det man drømmer om, når man scroller gennem siderne med modetøj, sko og accessories.