Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Webbing Bælte Brun Ganni
Webbing Bælte Brun Ganni
Ganni

Webbing Bælte Brun Ganni

349,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Ganni Webbing Bælte Brun Ganni bælter i en webshop & arbejde i stilhed uden at blive plaget af pågående sælgere i butikken.

  • Produktnavn: Webbing Bælte Brun Ganni
  • Brand: Ganni
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Bælter
  • Findes i farverne: Brun
  • Find den hos: Boozt

Men du burde skulle ikke vente længe - for lige netop farven Brun er virkelig populær, og specielt for de størrelser som er mest gængse. Skynd dig at køb så længe de er på lager - det ville være så ekstremt trist hvis du ikke når det.

Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi stolte over at få muligheden for at vise dig om Webbing Bælte Brun Ganni fra Ganni . Du kan aldrig vide om Webbing Bælte Brun Ganni på et tidspunkt kommer på tilbud - for eksempel på januarudsalg eller på Black Friday. Tør man virkelig vente - for man ender med bælter fra Ganni i en anden slags farve, mønster eller model?

Når der gives hele en 2-årig garanti kan det umuligt gå helt galt når det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med mindst fjorten dages ret til returnering, så man kan til hver en tid returnere Webbing Bælte Brun Ganni hvis det nu ikke passer, eller du ikke alligevel kan lide farven/modellen på. Hvis du er rigtig klog, kan man melde dig til deres nyhedsbrevsliste. Her kan man være rigtig heldig og få tilsendt en rabat for din aller første bestilling på op mod ti-femten%, måske mere. Ender du med at købe Webbing Bælte Brun Ganni må du huske at dele oplevelsen på Pashion.dk’s sociale medie kanaler. Vi hos Pashion.dk bekymrer os meget om vores brugeres erfaringer med at benytte produktet. Vi hører derfor gerne vores besøgenes bedømmelse. Boozt har meget imponerende bedømmelser mange steder, blandt andet på Facebook, Trustpilot og Google, og levering indenfor ganske få dage, og så kan du følge din ordre fra Boozt hjem til din dør. Så hvorfor gå et andet sted hen når nu du kan finde bælter fra Ganni lige her på Boozt - der er forhandler af stort set alle de mest kendte produkter? Og selvom Boozt måske ikke er tænkt på som pioneren når det handler om økologisk modetøj - så er det ikke fordi de ikke går op i det. Det er i den grad et emne de tænker over. Webbing Bælte Brun Ganni bliver lavet i et super smart materiale. Ganni er også meget kendt for deres lækre kvalitet - og måske specielt når det handler om bælter. Men selvom det måske ikke ligefrem er sæsonen for Webbing Bælte Brun Ganni (og slet ikke i DK) - så skal det nok blive det!


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri porto for køb på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 30 dage

Den store modebutikker online må man sige er et ægte Nordisk eventyr. Selv om selve hovedsædet hører hjemme i Malmø er webshoppen foundet af 2 danskere. Lederen på toppen på dette tidspunkt er også svensker som bor i København, så man kan roligt sige han kører historien videre.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, som giver et kæmpe udvalg af varer fra alle de mest kendte brands på markedet helt uden man behøver at bevæge dig udenfor. Indkøb på nettet er potentielt en af de største markeder i dag specielt fordi vi har travle hverdage, der gør det svært at komme ud og shoppe så ofte som vi gerne vil det. Ydermere vil vi alle gives den samme mulighed for at købe tøj, som dem der er bosiddende i midste af de allerstørste modebyer på kloden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt har ikke alene mode til damer men også masser til mændene og piger og drenge, så man kan finde det hele med et klik og udelukkende skulle betale for en portion porto. Verdens absolut største online modebutikker er fyldt med produkter og har også altid kæmpe lagre med produkter på tilbud.

Både damer og herrer har fundet glæden ved at købe i onlinebutikker og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den succes, så man kan finde næsten alt det du tænker på når man kigger på hjemmesiderne med modetøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal investere i Ganni

Ganni er blevet kendt verden over på baggrund af det ubesværede design. Hos Mærket Ganni kan en masse varierede produkter anskaffes - alt fra det maskuline til det kvindelige, uskyldige. Ganni forsyner dig med chancer, som du ikke har lyst til at glippe. Skønt de holder sig opdateret med den nutidige fashion fra diverse runways og key items, er der klart ikke en fobi for at skille sig ud eller enkeltståenhed. Folket bag Ganni ønsker at inspirere piger til at bære lige præcis det, de ønsker. Mærket er tit blevet beskrevet som luksusklæder til en fair takst. Og for en del kvinder er det lige præcis dette, Ganni giver adgang til - nemlig fantastisk kvalitet som ikke tømmer lommerne. Kendisser ligesom Alexa Chung, Jessica Alba, Kendall Jenner og Alicia Vikander bliver ofte spottet med items, som har et Ganni-mærke siddende i nakken. Modemagasiner udnævner prislejet, Ganni har ramt, som sweet spottet - det vil sige netop der, som hverken er sat for højt eller for lavt.

ægteparret bag nutidige Ganni beskriver, at de blev træt af den uinspirerende, enkle, interseksuelle stilart, eller den amerikanske, hippie stil, som de fleste nordiske piger går med. Af den grund begyndte de med at producere designs med specielle mønstre og skøre farver, som skulle tilføre noget nyt til dansk gade-stil. En kvinde, som klæder sig i mærket Ganni, kan være lige det, hun vil. På denne måde forklarer Gannis kreative direktør. Hos Ganni handler det om at føle sig bekvem og selvtilfreds. Ganni-kvinden synes, at karismaen kommer an på selvudtryk og ikke kun beklædningen. Danske brand Ganni blev i året 2009 overdraget til ægteparret Ditte og Nicolaj Refstrup. Ganni var siden året 2000 været ejet af artisten Frans Truelsen, som lavede kashmir striktøj ved siden af sit kunstgalleri, men fordi han fik for meget arbejde, tilbød Nicolaj og Ditte Refstrup at succedere firmaet som mere af en tjeneste, end det var af lyst. Nu – faktisk siden året 2009 - har Ditte Refstrup været den kreative direktør, og Nicolaj Refstrup har besiddet titlen som den administrerende direktør. Ganni kan forefindes ved mere end 400 butikker verden rundt, og det er drevet af familie. Gannis hovedsæde befinder sig i København. I 2017 blev 51 % af Ganni solgt til amerikanske kapitalfond, L Catterton.