Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Webbing Belt Bælte Blå Ganni
Webbing Belt Bælte Blå Ganni
Ganni

Webbing Belt Bælte Blå Ganni

299,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Webbing Belt Bælte Blå Ganni
  • Brand-navn: Ganni
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Bælter
  • Findes i farverne: Blå, Lyserød
  • Butik: Boozt

Køb Ganni Webbing Belt Bælte Blå Ganni bælter så længe de er på lager. Det ville være så mega øv hvis man misser det. Men du bør ikke være for langsom - for netop farven Blå, Lyserød er virkelig eftertragtet - gælder specielt for de størrelser der er populære. For nu kan du nemlig købe i denne online shop, så du på den måde kan undgå at skulle bevæge dig i en butik. På den måde kan du lede helt for dig selv uden at skulle blive plaget af sælgere i butikken.


Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi stolte over at få mulighed for at fortælle dig om Webbing Belt Bælte Blå Ganni fra Ganni . Du kan aldrig vide om Webbing Belt Bælte Blå Ganni en anden dag kommer på udsalg, for eksempel til januarudsalg eller på Black Friday. Men tør man virkelig vente - for man ender måske bare med bælter fra Ganni i en helt anden model, farve eller mønster? Når man som Boozt giver 2 garanti kan det aldrig ende helt galt da det er et lovkrav i DK. Ligesom med minimum fjorten dage returret. Så man kan bare sende retur produktet i tilfælde af det ikke passer i størrelsen eller hvis nu man ikke alligevel kan lide farven/mønsteret i lyset derhjemme.

Hvis du er rigtig fornuftig så kan man melde dig til Boozt’s mailingliste. For her kan du være rigtig heldig og få en kuponkode for sin aller første bestilling på helt op til ti til femten procent, måske mere.

Hvis du ender med at bestille Webbing Belt Bælte Blå Ganni må du huske at dele din oplevelse på Pashions Instagram. Vi går meget op i vores brugeres oplevelser med at bruge vores produkt. Vi hører derfor meget gerne din bedømmelse. Boozt har rigtig imponerende bedømmelser diverse steder blandt andet på Google, Trustpilot og Facebook og levering på kun få dage. Og du kan følge ordren fra Boozt til din dør. Hvorfor gå et andet sted hen når nu du kan finde Ganni bælter lige her hos Boozt - der forhandler stort set alle de mest kendte produkter? Selvom Boozt nok ikke er kendt som den ledende når det drejer sig om bæredygtigt fashion - så er det ikke fordi de slet ikke bekymrer sig om det. Det er nemlig i den grad noget de tænker over. Webbing Belt Bælte Blå Ganni bliver produceret i super smart materiale. Ganni er nemlig ret kendt for netop deres lækre kvalitet - og måske specielt når det handler om bælter. Men selv om det ikke ligefrem er sæson for Webbing Belt Bælte Blå Ganni (slet ikke i Danmark) - så bliver det det!


Hvorfor du skal vælge netop bælter i Blå, Lyserød

Hvis du også er en af dem som har en tendens til at vælge den sikreste vej, når du skal vælge helt nyt tøj? Så er du ikke alene. Flere vælger at holde til de allermest helt klassiske farvenuancer og enkelte farver og toner, som brun, sort, blå og grå. Det kan der være en god grund til. Tonernes udstråling og det faktum at de er symbol på noget med power og magt. Farven blå er en tone som både er et billede på noget stærkt, men som også kan være symbol på ro og afslapning. Den dybe blå farve, som næsten er farven sort er en meget klassisk og køn farve specielt når der snakkes om arbejdstøj og elegante sæt. Det er nok den mest udbredte form for blå, der får en til at tænke på de samme tanker og associationer som sort, nemlig styrke og magt. De lettere farver giver nogle andre associationer for i mange tilfælde er det en ting der leder tankerne hen på afslapning og ro. Det er toner der har en meget afslappende virkning og minder os om havet og blå himmel. I dagens mode ser vi både de mørke og de lyse blå toner og de er de klassikere man næsten kan være sikker på at finde i hver eneste sæson i et stort udvalg af modeller. Har du blåt i din garderobe kan du være utroligt sikker på, at det ikke går af mode igen.


Om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt ved køb over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 30 dage

En af de største tøjforretninger online kan man vidst roligt sige er et rendyrket skandinavisk eventyr. Til trods for selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø, er onlineforretningen udviklet af to danske mænd. Direktøren i denne tid er da også svensker med bopæl i København, så han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka der man må sige giver et kæmpe udvalg af varer fra nærmest alle de mest efterspurgte brands i dag helt uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Indkøb på nettet er måske en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi mange mennesker har en travl hverdag som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på tøjindkøb lige så tit som vi gerne ville gøre det. Ydermere vil de fleste ønske den samme adgang til mode, som de, der bor midt i de helt store modebrændpunkter på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com tilbyder ikke alene modetøj og sko til kvinder men også til herrer og børn, så man kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at betale for en gang fragt. Denne verdens største online butikker er fulde af produkter og har altid mega store lagre med produkter på udsalg.

Både kvinder og herrer har allerede fundet ud af fordelene ved at købe ind i webshops og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for den succes så du kan finde stort set alt hvad, du tænker på når man skimmer websiderne med accessories, modetøj og sko.


Hvorfor du skal købe Ganni

Mærket Ganni blev kendt i hele verden på baggrund af det ubesværede design. Hos Ganni kan en masse varierede items anskaffes - alt fra det rå til det feminine, enkle. Mærket Ganni forsyner dig med options, som du vil undvære. På trods af at de holder sig opdateret med den nutidige fashion fra diverse modeshows og key items, eksisterer der klart ikke en frygt for at være anderledes eller originalitet. Ganni ønsker at opmuntre kvinder til at gå i akkurat det, de føler for.

Ganni er tit blevet beskrevet som luksustøj til en fair takst. Og for mange kvinder er det akkurat dette, Ganni giver mulighed for - nemlig fantastisk kvalitet som ikke ødelægger pungen. Superstjerner som for eksempel Alexa Chung, Jessica Alba, Kendall Jenner og Alicia Vikander bliver ofte fanget med items, der har et Ganni-mærke siddende i nakken. Tidsskrifter definerer priserne, Ganni har fastsat, som sweet spottet - altså netop der, som ikke er sat for ambitiøst eller for lavt.

Parret bag Ganni i dag beskriver, at de var træt af den banale, minimalistiske, androgyne stil, eller den amerikansk inspirerede, boheme stil, som rigtig mange danske piger går med. På grund af dette begyndte de med at finde på designs med finurlige mønstre og skøre nuancer, som skulle tilføre noget nyt til den danske stil på gaderne.

Kvinden, som bærer Ganni, har mulighed for at være lige det, hun drømmer om. På denne måde forklarer Gannis kreative direktør. Hos Ganni betyder det at være tilpas og selvsikker. Ganni-pigen mener, at karismaen er betinget af selvudtryk og ikke nødvendigvis tøjet.

Det danske brand Ganni blev i året 2009 overtaget til ægteparret Ditte og Nicolaj Refstrup. Mærket Ganni var siden år 2000 været ejet af kunstneren Frans Truelsen, som fremstillede cashmere striktøj ved siden af sit kunstgalleri, men da han fik for meget arbejde, tilbød Ditte Refstrup og Nicolaj Refstrup at opkøbe firmaet som mere af en støtte, end det var af lyst. Nu – og siden 2009 - har Ditte Refstrup fungeret som kreativ direktør, og Nicolaj Refstrup har besiddet titlen som den administrerende direktør.

Mærket kan købes ved mere end 400 shops verden over, og det er familiedrevet. Mærket Gannis hovedsæde befinder sig i hovedstaden. I 2017 blev 51 % af Ganni solgt til den amerikanske virksomhed, L Catterton.