Danmark Danmark (skift)
+1.086.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Weekend Bag Bags Weekend & Gym Bags Sort Rains
Weekend Bag Bags Weekend & Gym Bags Sort Rains
Rains

Weekend Bag Bags Weekend & Gym Bags Sort Rains

499,00 DKK Gratis fragt

Du kan nemlig nu købe Weekend Bag fra Rains hos Boozt her & købe i fred og ro uden at skulle blive plaget af sælgere i butikken.

  • Model: Weekend Bag
  • Brand-navn: Rains
  • Køn:
  • Findes i størrelserne:
  • Type:
  • Farve: Sort, Blå, Grøn
  • Butik: Boozt

Men du skal ikke vente længe - lige netop farven Sort, Blå, Grøn er meget populær - og specielt for de størrelser der er normale. Køb mens der stadig er på lager - det er så ekstremt øv hvis man går glip af det.


Beskrivelse

På Pashion er vi stolte over at have mulighed for at fortælle dig om Rains Weekend Bag . Man ved ikke om Rains Weekend Bag senere ender på udsalg - for eksempel til januarudsalg eller Black Friday. Men tør man vente, for du ender måske bare med Rains i en helt anden farve, mønster eller model? Når man som Boozt giver hele en toårig garanti kan det aldrig ende galt, da det er et dansk lovkrav. Ligesom med minimum fjorten dages ret til returnering, så du kan til hver en tid sende retur Weekend Bag hvis nu det ikke passer, eller du ikke kan lide mønsteret/farven i lyset derhjemme.

Hvis du er rigtig fornuftig, så kan du melde dig til Boozt’s nyhedsbrev. Der kan man måske være rigtig heldig og modtage en rabatkode til dit aller første køb på helt op til 10-15 procent - eller måske mere.

Ender du med at bestille Weekend Bag må du endelig huske at dele oplevelsen på Pashions Instagram. Vi på Pashion.dk bekymrer os om vores brugeres oplevelser med at bruge servicen. Vi hører derfor meget gerne vores besøgenes bedømmelse. Boozt har virkelig gode bedømmelser rundt omkring fx på Facebook, Google og Trustpilot og leverer inden for få dage - og så kan du følge ordren fra Boozt til din dør. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu man kan købe Rains lige her hos Boozt som forhandler stort set alle de mest populære produkter? Men selv om Boozt ikke er kendt som den ledende når det handler om økologi - så er det ikke fordi de slet ikke tænker over det. For det er nemlig i den grad et emne de tænker over.

Weekend Bag bliver produceret i et virkelig smart materiale. Rains er også ret kendt for deres kvalitet, og måske specielt når det omhandler . Selv om det ikke ligefrem er sæsonen for Weekend Bag (slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Læs mere om farven Sort, Blå, Grøn

Sort er for alle den perfekte klassiske rigtig pæne farve. Det er sort man vælger, når man skal bruge pænt tøj samt den tone, som bliver solgt flest chinos i. Det er en nuance man associerer med magt. I herrernes stil findes der ikke mange outfits der ikke indeholder minimum ét sort beklædningsstykke.

Samtidigt er det en nuance, som breder sig helt oppe fra toppen - hvor store dele af de største designere ynder at bruge tonen - helt til butikkerne på gågaden, der også helt uden tvivl har et kæmpe sortiment af sort på hylderne.

Gennem moden er sort ofte blevet forbundet med noget ondt. Vi ser jævnligt heltens fjende beklædt i sorte gevandter og med hårdt træk, hvorimod prinsen som redder verden i sin lyse uniform. Uanset det er nuancen ikke længere en mulighed vi går udenom, når det kommer til både hverdag og fest, for det er uden tvivl den tone, der udtrykker mest elegance. Endda i forbindelse med sko er vi mænd vilde med det sorte valg. Både når det handler om de klassiske laksko til mere afslappede trainers er sort helt sikkert den mest valgte farve. Og det er ikke bare fordi den er pæn, den er meget praktisk og går til alt det andet vi har på bøjlerne.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Pris for fragt: Fri levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur i 30 dage

Måske en af de største online butikker kan man vidst roligt sige er et vaskeægte Nordisk eventyr. For til trods for at selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø er onlinebutikken startet op af 2 danskere. Den øverste leder i dag er svensker som bor i København så man kan sige han holder historien gående.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers der må siges at give dig overblik over fra nærmest alle de kendte brands i tiden helt uden du behøver at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag, specielt fordi mange mennesker har travle hverdage som ikke giver muligheden for at komme ud og gå på shopping så tit som man ville ønske det. Samtidig vil de fleste tilbydes den samme mulighed for at købe tøj, som de, som har adresse i midste af de aller største modebrændpunkter på denne klode. Det sørger vi for her hos Boozt.

Boozt.com tilbyder ikke alene modetøj og sko til kvinderne men også til herrer og drenge og piger, så man kan finde det hele med et klik og udelukkende skulle betale for en enkelt levering. Denne verdens største online butikker bugner af produkter og har stort set altid kæmpe sortimenter af tilbudsvarer. Både damer og herrer har opdaget det smarte ved at købe i onlinebutikker og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for det så man kan finde stort set alt hvad du ønsker når du scroller gennem hjemmesiderne med sko accessories og modetøj.