Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Weekend Bag Sportstaske Sort Abacus
Weekend Bag Sportstaske Sort Abacus
Abacus

Weekend Bag Sportstaske Sort Abacus

799,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Weekend Bag Bags Weekend & Gym Bags Sort Abacus weekendtasker fra Abacus i denne online shop og dermed sidde for dig selv uden at blive plaget af pågående sælgere i butikken.

  • Model: Weekend Bag Bags Weekend & Gym Bags Sort Abacus
  • Brand-navn: Abacus
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Weekendtasker
  • Farve: Sort
  • Forhandler: Boozt

Men du bør ikke vente længe, for lige netop farven Sort i denne model er virkelig eftertragtet, specielt for de størrelser som er mest normale. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det ville være så mega øv hvis du går glip af det.

Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi stolte over, at få mulighed for at fortælle dig om Weekend Bag Bags Weekend & Gym Bags Sort Abacus fra Abacus . Man ved ikke om Weekend Bag Bags Weekend & Gym Bags Sort Abacus fra Abacus en dag kommer på udsalg - fx på Black Friday eller januarudsalg. Men tør du virkelig vente - for man ender med weekendtasker fra Abacus i en anden slags mønster, model eller farve?

Med intet mindre end to garanti kan det aldrig gå galt når det er et lovkrav i DK. Ligesom med mindst fjorten dage returret. Så man kan altid returnere produktet hvis det nu ikke passer i størrelsen eller hvis nu du ikke alligevel kan lide farven/modellen på i virkeligheden.

Er man smart så kan man overveje at tilmelde dig deres nyhedsbrev. For der kan du måske være heldig og få tilsendt en rabatkode til sit første køb på hele ti til 15 procent, måske mere.

Ender du med at købe Weekend Bag Bags Weekend & Gym Bags Sort Abacus må du endelig huske at dele oplevelsen på Pashions social media kanaler. Vi hos Pashion.dk går rigtig meget op i vores brugeres oplevelser med at bruge servicen. Vi vil gerne have din feedback. Boozt har ekstremt flotte bedømmelser mange steder blandt andet på Google, Trustpilot og Facebook, med levering på kun meget få dage, og du kan tracke ordren fra Boozt og til døren. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når du kan finde weekendtasker fra Abacus lige her hos Boozt - der er forhandler af de fleste af de populære produkter? Og selv om Boozt nok ikke er kendt som den førende når det handler om bæredygtigt modetøj - så er det ikke fordi de ikke går op i det. Det er nemlig i den grad et emne de bekymrer sig om. Weekend Bag Bags Weekend & Gym Bags Sort Abacus laves i et behageligt materiale. Abacus er kendt for netop deres høje kvalitet - måske specielt når det omhandler weekendtasker. Selv om det ikke er sæsonen for at gå med Weekend Bag Bags Weekend & Gym Bags Sort Abacus (og slet ikke for DK) - så skal det nok blive det!


Læs mere om farven Sort

Sort er for mange den optimale elegante og rigtig pæne farve. Det er farven man ender med at vælge når man skal benytte pænt tøj samt den nuance, der sælges flest benklæder i. Det er en tone man ser som synonym for autoritet. I herrernes stil findes der heller ikke mange kombinationer, som ikke indeholder mindst ét stykke sort tøj.

Det er også en farve som breder sig helt fra toppen af, hvor store dele af de største tøjdesignere elsker at benytte den - helt ned til high street butikkerne, som også helt uden tvivl har et stort udvalg af sort på hylderne.

Gennem vores tid er sort ofte blevet forbundet med noget mørkt og dystert. Vi ser som oftest den onde iført sorte gevandter og med hårdt træk, hvor imod prinsen der redder verden i sin lyse uniform.

Alligevel er tonen ikke en mulighed vi går udenom når det kommer til fest og til hverdag, for det er helt sikkert den tone, der udtrykker mest elegance. Selv i forbindelse med fodtøj er drenge gladest for det sorte valg. Helt fra de lækre festsko til mere laid back sneakers er sort uden tvivl den mest udbredte farve. Det er ikke kun fordi den er klassisk og pæn - den er også praktisk og kan matche alt det andet vi ellers har i garderoben.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis porto for køb på over 499 DKK
  • Tid for levering: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 30 dage

En af de store butikker online kan man sige er et vaskeægte nordisk eventyr. Selv om selve firmaets hovedsæde ligger i Malmø, så er onlineforretningen grundlagt af to danske drenge. Lederen på toppen i dag er svensker med adresse i København, så man kan sige han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, som giver dig fri adgang til fra nærmest alle de mest udbredte mærker i modebilledet helt uden du behøver at løfte dig fra sofaen.

Online shopping er potentielt en af de hurtigste voksende markeder netop fordi en stor del af os har en travl hverdag, der gør det svært at komme ud og købe tøj så tit som man gerne ville. Desuden ville vi alle gerne have den samme shopping-mulighed, som dem der er bosat midt i de allerstørste modemetropoler på Jorden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt tilbyder ikke udelukkende accessories, modetøj og sko til kvinder men også herrerne og drenge & piger, så du kan købe til alle på en gang og kun skulle købe en omgang levering. Verdens aller største online butikker er fulde af produkter og har altid mega store sortimenter af tilbudsvarer. Både herrer og damer har opdaget glæden ved at købe ind online og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for den succes, så man kan finde tæt på alt hvad, du står og mangler når man kigger på siderne med sko accessories og modetøj.