Danmark Danmark (skift)
+1.740.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Wellies Short W. Glitter Gummistøvler Lilla CeLaVi
Wellies Short W. Glitter Gummistøvler Lilla CeLaVi
CeLaVi

Wellies Short W. Glitter Gummistøvler Lilla CeLaVi

299,95 DKK
  • Produktnavn: Wellies Short W. Glitter Gummistøvler Lilla CeLaVi
  • Brand-navn: CeLaVi
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Gummistøvler
  • Farve: Lilla, Lyserød
  • Kan købes hos: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe Wellies Short W. Glitter Gummistøvler Lilla CeLaVi gummistøvler fra CeLaVi så længe de er på lager. Det er så mega irriterende hvis man går glip af det. Men du burde skulle ikke vente for længe - lige netop farven Lilla, Lyserød og denne model er ekstrem efterspurgt - og dette gælder specielt for de størrelser der er mest populære. For du kan nu købe online hos Boozt her, og på den måde kan du helt undgå at bevæge dig i en butik. Og på den måde kan man bare være i stilhed uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken.


Beskrivelse

Hvis du er på udkig efter at bestille de mega seje CeLaVi Wellies Short W. Glitter Gummistøvler Lilla CeLaVi gummistøvler i Lilla, Lyserød til børn, så er du nemlig kommet til det helt perfekte sted. For hos pashion.dk er vi store fans af netop gummistøvler så længe de er lavet af CeLaVi. CeLaVi er ret kendt for deres moderne design af gummistøvler, og Wellies Short W. Glitter Gummistøvler Lilla CeLaVi er overhovedet ingen undtagelse. Hvad der er endnu bedre kan man endda benytte Wellies Short W. Glitter Gummistøvler Lilla CeLaVi ved alverdens anledninger, hvad end det er til fest eller blot en helt almindelig hverdag. Lige nu kan de fås til bare DKK 299,95, som man jo må sige er en virkelig fair pris. Men husk du ikke bør vente alt for længe. Prisen vil kun gælde hvis lager haves. Du kan overveje at vente og gamble og krydse fingre for lavere priser til januar på udsalg, på udsalg senere til fx sommer, eller til black friday, eller til cyber monday, eller på outlet/lagersalg.

Én af de store fordele i dette tilfælde er at produkterne kan hentes online. På netop den måde kan du undlade at skulle besøge en fysisk forretning der sælger tøj. Og du kan bestemt finde det du er på jagt efter hos Boozt, for de har nemlig et stort sortiment lige netop af gummistøvler fra CeLaVi i Lilla, Lyserød til børn. Og Boozt kender man for sko, accessories & mode med hurtig levering, fordelagtige priser på fragt, absurd stort sortiment i mange farver, modeller og kollektioner. Husk at vise din bedømmelse af dette produkt herunder. Og du må specielt huske at følge Pashion.dk på de sociale medier via Instagram, Facebook og Pinterest.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Fri levering ved køb over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

En af de store online tøjbutikker kan man sige er et rendyrket skandinavisk eventyr. For selv om at selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø så er onlinebutikken startet af to danske mænd. Direktøren på nuværende tidspunkt er også en svensker som bor i København, og han kører historien videre. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers som giver dig adgang til fra nærmest alle de kendte mærker på markedet uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Indkøb på nettet er en af de hurtigste voksende markeder, fordi mange mennesker har en travl hverdag, der ikke giver tid til at komme ud og købe tøj lige så ofte som vi gerne ville gøre det. Samtidig vil vi alle gerne have den samme shopping-mulighed som de som er bosat midt i de aller største modebyer på jordkloden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt.com har ikke kun accessories, sko og modetøj til kvinderne, men også til herrerne og piger og drenge så du kan finde det hele med et klik og nøjes med betale en enkelt fragt. Denne verdens aller største webshops bugner af produkter og har altid store tilbudskategorier. Både kvinder og mænd har allerede fundet glæden ved at købe ind online og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for den tendens, så man kan finde tæt på alt man står og mangler når man kigger på websites med accessories, tøj og sko.


Læs mere om gummistøvler

Ligesom med modetøj til børn er der også sket utrolig meget med fodtøj og sko til børn. Rene og lune futter er starten på en fortrinlig dag gennem vintermånederne, mens et par vægtløse og magelige sandaler kan redde en på en varm dag. Til trods for at der uden tvivl også er mode indenfor børnesko, så er det først og fremmest følelsen, som er vigtigst. Det ved de fleste brands godt og som resultat heraf, findes der desuden rigtig rig mulighed for at kunne finde støvler der har god pasform og rum til fødderne til spirer i alle aldersgrupper.

Tillige med fittet, er forældrene også blevet en del mere vidende omkring hvad tingene er lavet af og hvad det gør for de søde små pusselanker og at de kan ånde og komme af med fugt, uden at være spærret inde.

I den tid vi lever er der talløse fantastiske brands, som arbejder med at designe børnesko, som er lavet i lækre råmaterialer, og der passer optimalt på fussen. Imens er både vi og brandsene blevet langt mere oplyste om bedre kvalitet og bæredygtighed i stedet for hurtige og billige alternativer.

Fine, silkebløde pusselanker fortjener de fineste og mest komfortable børnesko. På samme tid findes der endvidere ikke noget mere skønt end at matche med mor eller far. Det har de store producenter af kondisko selvfølgelig også opsnappet og følgeligt findes alle de mest kendte modeller både til børn og voksne. I det øjeblik det drejer sig om de i højere grad praktiske sko til børn såsom fodtøj til vinter og gummistøvler, så er det pasformen, der er omdrejningspunktet, ligesom bæredygtigheden. Det vigtigste er, at vores unger skal kunne tumle udenfor i alle forhold uden at ende med for kolde og klamme fusser og helt uden at skulle slæbe fusserne efter sig, når støvlerne er for tunge. Til alt held findes der rigtig fantastiske muligheder for at købe vinterfodtøj til ungerne i lette, praktiske råmaterialer som GoreTex og en række andre belægninger, som er åndbare, men på samme tid vandtætte, således at de små pusselanker forbliver dejligt varme og helt tørre igennem de kolde måneder.