Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Werks Professional Cordura, Deluxe Backpack Rygsæk Taske Sort Victorinox
Werks Professional Cordura, Deluxe Backpack Rygsæk Taske Sort Victorinox
Victorinox

Werks Professional Cordura, Deluxe Backpack Rygsæk Taske Sort Victorinox

1.999,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Werks Professional Cordura, Deluxe Backpack Rygsæk Taske Sort Victorinox fra Victorinox i online shoppen og stille og roligt sidde i ro og mag uden at skulle vente i butikken.

  • Model: Werks Professional Cordura, Deluxe Backpack Rygsæk Taske Sort Victorinox
  • Brand: Victorinox
  • Køn: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Rygsække
  • Findes i farverne: Sort
  • Butik: Boozt

Du bør ikke vente for længe - for netop denne model og farve er virkelig populær, gælder specielt for de størrelser som er mest normale. Skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det er så ekstremt trist hvis du ikke når det.

Beskrivelse

Netop nu kan man bestille Sort Victorinox rygsække for DKK1.999,00 en ekstrem god udsalgspris må man jo nok sige. For vi på Pashion er i den grad glade for Victorinox, men ikke kun når der tales om rygsække. For når det kommer til Victorinox er de altid med på moden - i hvert fald når det kommer til herre. Og uanset om man skal benytte Werks Professional Cordura, Deluxe Backpack Rygsæk Taske Sort Victorinox til fest eller til hverdagsbrug - så har du muligheden. Har man ikke travlt kan du vente i stedet, og købe når Werks Professional Cordura, Deluxe Backpack Rygsæk Taske Sort Victorinox er på tilbud fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi hos Pashion.dk ville ikke turde vente - lige nu er det nemt at bestille i webshoppen, leveret til din dør - til kun 1.999,00DKK. En meget fair synes vi hos Pashion.dk.

Hvis den ikke er i den helt rigtige størrelse eller farve kan man uden tvivl købe en anden ting der vil falde i din smag. Boozt har et ganske stort udvalg af rygsække fra Victorinox - så - du finder noget du bare må have.

Så hvis du er på jagt efter moderne Sort Victorinox rygsække så bør du ikke kigge mere. Husk nu at dele med din familie og venner på social media når du har bestilt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit smarte køb. Og glem nu ikke at følge Pashion på Pinterest, Facebook og Instagram.


Om farven Sort

Sort er for mange den perfekte aristokratiske og rigtig pæne farve. Det er sort vi ender med at vælge når vi skal i smoking og den nuance, der sælges flest benklæder i. Det er farven vi associerer med magt og autoritet. I herrernes tøjskabe findes der heller ikke mange kombinationer som ikke indeholder i hvert fald ét stykke sort tøj. Det er også en nuance som viser sig helt fra toppen - hvor store dele af de største designere ofte ender med at benytte den - helt til de helt almindelige butikker, der også helt sikkert har et kæmpe udvalg af sort tøj til både damer og herrer. Igennem historien er sort ofte blevet kendetegn for det onde. Vi ser altid skurken iført mørke gevandter og med kolde træk, hvor imod den gode der redder verden fra ryggen af sin hvide hest. Uanset det er sort ikke noget vi vælger fra, når det gælder både hverdag og fest, for det er uden tvivl den farve, der giver stærkest indtryk af elegant stil og klasse. Selv i forbindelse med fodtøj er vi fyre vilde med de sorte muligheder. Helt fra de klassiske festsko til de laid back kondier, er sort uden tvivl den mest solgte farve. Og det er ikke alene fordi den er klassisk pæn - den er nemlig også praktisk og kan matche alt det man har på hylderne.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis porto for køb på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur i 30 dage

Måske en af de største online tøjforretninger kan man vidst roligt sige er et rendyrket skandinavisk eventyr. For selv om at selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø er onlineforretningen udviklet af 2 danske drenge. Den øverste leder på dette tidspunkt er en svensker med bopæl i København, så man kan roligt sige han kører historien videre. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers som giver dig et udvalg af fra alle de kendte mærker i modebilledet helt uden man behøver at gå udenfor. Indkøb på nettet er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag, fordi en stor del af os har en travl hverdag der ikke giver tid til at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som vi gerne ville gøre det. Ydermere vil vi alle gives den samme adgang til mode, som dem som bor midt i de aller største modebyer på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt har ikke udelukkende modetøj og sko til damer, men også herrerne og piger & drenge, så du kan finde det hele med et klik og nøjes med betale en enkelt porto. Verdens absolut største online modebutikker er fyldt med produkter og har altid kæmpe sortimenter af udsalgsvarer. Både kvinder og mænd har opdaget glæden ved at købe i onlinebutikker og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for den succes, så man kan finde i omegnen af alt, man drømmer om når du skimmer websites med sko, tøj og accessories.