Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Whitan lille pung med lynlås
Tiger of Sweden

Whitan lille pung med lynlås

599,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Whitan lille pung med lynlås
  • Brand-navn: Tiger of Sweden
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Punge
  • Findes i farverne: Sort
  • Butik: Miinto

Køb Whitan lille pung med lynlås fra Tiger of Sweden så længe der stadig er på lager. Det ville være så mega ærgerligt hvis du går glip af det. Du bør skynde dig, lige netop farven Sort er meget efterspurgt, og dette gælder specielt for de størrelser som er gængse. For nu kan du nemlig købe i webshoppen, så du kan slippe for at bevæge dig i en fysisk butik. Og på den måde kan du bare være helt for dig selv uden at skulle skynde dig i butikken.

Beskrivelse

Her på Pashion er vi stolte over, at have muligheden for at vise dig om Tiger of Sweden Whitan lille pung med lynlås .

Man ved ikke om Whitan lille pung med lynlås en anden dag ender på udsalg - for eksempel til Black Friday eller til januarudsalg. Men tør man virkelig vente, for man ender måske med Tiger of Sweden punge i en helt anden mønster, model eller farve?

Når Miinto giver to garanti kan det aldrig ende galt når det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med mindst fjorten dages med mulighed for returnering så man kan altid returnere Whitan lille pung med lynlås i tilfælde af nu det ikke passer i størrelsen eller du ikke alligevel kan lide farven/mønsteret på i lyset derhjemme.

Er man rigtig fornuftig så kan man melde dig til Miinto’s mail-liste. Her kan du være rigtig heldig og få tilsendt en kuponkode til dit første køb på op mod ti-femten procent - eller måske mere. Hvis du ender med at købe Whitan lille pung med lynlås må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på vores Instagram. Vi hos Pashion.dk går rigtig meget op i vores brugeres oplevelser med at benytte produktet. Vi vil gerne høre jeres feedback. Miinto har virkelig gode bedømmelser rundt omkring, fx på Facebook, Google og Trustpilot, og levering på kun meget få dage - og så kan du tracke din ordre hele vejen fra Miinto til dig. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan købe punge fra Tiger of Sweden lige her på Miinto - der forhandler de fleste af de populære produkter?

Men selv om Miinto ikke er tænkt på som den førende når det handler om økologisk modetøj, så er det ikke fordi de ikke tænker over det. For det er nemlig et emne de tænker over.

Whitan lille pung med lynlås bliver produceret i et rigtig smart materiale. Tiger of Sweden er nemlig kendt af flere for netop deres lækre kvalitet, måske specielt når det omhandler punge. Selvom det måske ikke er sæsonen for Whitan lille pung med lynlås (slet ikke i DK) - så skal det nok blive det!


Mere om farven Sort

Sort er for en del den optimale klassiske rigtig pæne farve. Det er sort man ender med at vælge, når man skal benytte jakkesættet samt også den farve, som sælges flest bukser af. Det er en farve man forbinder med magt og autoritet. I mændenes garderober finder man ikke mange sammensætninger der ikke indeholder i hvert fald et stykke sort tøj. Det er en nuance, som viser sig helt oppe fra toppen - hvor rigtig mange af de største designere er vilde med at benytte den og helt ned til butikkerne på gågaden, der også helt uden tvivl har et kæmpe udvalg af sort tøj. Igennem vores tid er sort ofte bruge som symbol for noget mørkt og dystert. Man ser jævnligt den onde iført mørke gevandter samt grove træk, hvor imod den gode der redder verden i sin lyse uniform.

Uanset det er nuancen ikke en mulighed vi viger bort fra, når det handler om både fest og hverdag, for det er uden sammenligning den farve, der giver stærkest indtryk af elegance. Sågar når det kommer til sko er vi mænd vilde med det sorte valg. Både når det handler om de lækre laksko til mere laid back sneakers er sort helt sikkert den mest solgte farve. Det er ikke alene fordi den er pæn, den er praktisk og kan bruges til alt det man ellers har på hylderne.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for fragt: Fri fragt ved køb over 499 DKK
  • Tid for levering: 1-2 dage
  • Returbetingelser: Fri retur i 14 dage

E-commerce platformen Miinto tilbyder en ny og anderledes mulighed for at shoppe på internettet. Platformen tog sin begyndelse Her i Norden og virksomheden udfoldede sig i starten af 2009 og de kan i dag være stolte af at have flotte 7 lande i Europa præsenteret som en del af nettet. Det, som adskiller platformen fra konkurrerende interntbaserede platforme er, at det mod forventning ikke er enkelt butik, der selv har lagerplads og køber varer fra et udvalg af forretninger. Det er faktisk en omfattende online shoppingplatform for allerede etablerede forretninger, der drømmer om tilbyde deres sortiment, men ikke helt føler at en privat netbutik er en optimal løsning.

Når du shopper her er det altså ikke en enkelt fælles online shop du køber hos, men omvendt en række små forhandlere, som alle er ansvarlige for at administrere de bestillinger som ruller ind, håndtere det bestilte og sende dem til købere i hele landet.

Det er en alsidig butik for dem, som gerne have muligheden for at købe lokalt, men også drømmer om at have muligheden for at se, hvad resten af verden tilbyder. Du kan nemlig selv afgøre, om du vil undersøge en præcis vare, en kategori eller om du har lyst til at søge på beliggenhed.

Hos Miinto kan der findes alt indenfor mode til herrer, mode til kvinder, børnetøj, sportsudstyr, skønhed og interiør. Der findes på denne måde noget for de fleste – og man kan sikkert også opdage de ting, I er på udkig efter!