Danmark Danmark (skift)
+1.378.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
5. oktober 2023

Uanset om du leder efter morgenmad, frokost, aftensmad eller en sen snack, så har Wolt hvad du har brug for. Med flere tusind restauranter rundt omkring i landet er du sikret en levering indenfor 20-60 minutter. Bor du i en af de større byer er de blå taskebærende bude ikke et sjældent syn for dig. 

Brug promo code "WOLTRABATKODE" og få 25 kr. gratis

Uanset om de leverer på cykel, knallert eller bil er de lette at genkende. Buddene knokler hårdt for at komme frem i en fart, så maden stadig er varm og frisk når den når frem til dig.

Indholdsfortegnelse

 

Hvor meget får jeg i rabat på Wolt?

Der er flere sites der tilbyder rabatkoder til Wolt og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvor meget du egentlig får i rabat. Nogle hjemmesider vil bilde dig ind at du får 25% rabat, imens andre påstår at kunne give dig 50 kr. eller 25 kr. i rabat. Rabatkoder til Wolt kommer kun i én værdi: 25 kr. 

De øvrige rabatkoder, som både påstår at give dig 25% eller 50 kr. er gamle rabatkoder. De er nogle år gamle og fra en tid, hvor rabatkoderne var anderledes prissat. Hos os får du dugfriske promo codes: Nemlig på 25 kr. Vores rabatkode bliver aldrig forældet!

 

"WOLTRABATKODE" giver 25 kr. gratis

Hvordan bestiller og betaler jeg for mad på Wolt?

Uanset om du bestiller mad fra Wolt med app eller gennem hjemmesiden, så er det hurtigt og nemt. Det eneste der kan trække tiden ud er det store udvalg af restauranter, der er tilknyttet Wolt. Det er nemt at finde rundt i systemet og har du bare en idé om hvilket verdenshjørne du vil spise fra i dag, så kan du hurtigt have et bud klar med din aftensmad.

1.       Find din computer og tilgå Wolt.com. Du kan også række ud efter din telefon og hente Wolt app til iPhone iOS app eller til Android på Google Play.

2.       Før du kan komme videre, skal du oprette en bruger. Du kan gøre det nemt ved at oprette dig med din Facebookprofil. Når du opretter en bruger skal du udfylde generelle informationer – eksempelvis din leveringsadresse. Du kan altid tilføje flere leveringsadresser, hvis du en dag skal modtage din aftensmad et andet sted.

3.       Gør det nemt for dig selv og tilføj straks rabatkoden inden du glemmer det. Det gør du også på din profil under ’Indsat promocode’. Skriv WOLTRABATKODE for at få 25 kr. fratrukket din ordre.

4.       Udover at buddet ved hvor maden skal leveres, er pointen med at angive din adresse også, at Wolt ny ved hvilke restauranter der er interessante for dig. Wolt får automatisk snævret udbuddet af restauranter ind til dem, der kan levere til dig.

5.       Nu kan du frit gå på opdagelse. Wolt har flere kategorier, for at gøre det nemt for dig at finde lige det rette mad. De har madkategorier, nye restauranter, populære restauranter osv. Det eneste du skal gøre er, at finde lige det du lyster!

6.       Når du har fundet din restaurant og lagt din aftensmad i kurven, får du et oversigtsbillede af din bestilling. Du har nu mulighed for at vælge at du selv vil hente maden eller at Wolt skal levere. Du kan også vælge om leveringen skal ske med det samme eller om du forudbestiller til senere på dagen.

7.       Ved betalingen kan du se, at rabatkoden WOLTRABATKODE trækker 25 kr. fra din bestilling. Du kan nu vælge at betale med betalingskort eller MobilePay.

8.       Når du har betalt sender Wolt dig til et leveringsvindue, hvor du har overblik af din ordre. Det er også her du kan følge med i, hvor langt din ordre er.

9.       Når buddet er ved at nærme sig din hoveddør får du en notifikation. Du kan nu stå klar til at modtage buddet – og din mad. Velbekomme

  Wolt promo code McDonalds levering

Wolt app

Wolt har en gratis app til både Android på Google Play og iPhone iOS på App Store. Med Wolts app bliver det nemt at finde og bestille al slags takeaway – uanset om du er til en fedtet burger eller noget sundt og lækkert. I Danmark virker app’en i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Lyngby-Gentofte. 

Når du bestiller mad i app’en kan du vælge at selv at afhente bestillingen eller få den leveret til din hoveddør. Restauranterne er inddelt i kategorier, så det er rigtig nemt for dig at få tilfredsstillet din sult. For at bruge app’en skal du oprette en bruger, og det er her en rabatkode kan blive rigtig nyttig. En virkelig god feature i app’en er, at det er let at følge din ordre, lige fra bestillingen lander hos restauranten til kokken er færdig og kureren er på vej. 

Du kan følge leveringstiden og får hele tiden opdateringer på hvor langt din mad er undervejs. Og når buddet er på vej kan du endda følge med på et kort. Med app’en har du også den fantastiske kundesupport lige ved hånden. De er hurtige og søde til at hjælpe.

 

Få gratis 25 kr. med Brug promo coden "WOLTRABATKODE"

Fremragende kundeservice

Det er sjældent man oplever rigtig god kundeservice – men det må Wolt siges at have. Har du det mindste problem med din ordre, uanset om det handler om leveringstid, ændring af bestilling, fejl i ordren fra restaurantens side – så kan du være sikker på at få hjælp. Og de vil gøre deres absolut bedste for, at du ikke ender med en dårlig oplevelse. Så du kan trygt bestille og bare glæde dig til din mad kommer.

 

Hvordan virker en rabatkode til Wolt?

Under din profil skal du trykke på ”Indtast promocode” og skrive ”WOLTRABATKODE”. Så får du 25 kr. tilknyttet til din profil med det samme, som du kan bruge lige når du har lyst.

1.       Når du har oprettet en ny bruger, enten på Wolt.com, i deres iPhone iOS app eller app’en til Android på Google Play skal du udfylde din bruger med adresse

2.       Gå ind på din profil ved at trykke på ”Mig”, og derefter ”Indtast promo code”. I feltet her indtaster du WOLTRABATKODE – og så har du 25 kr. på din konto

3.       Bestil din mad, og når du når til betaling vil du kunne se de 25 kr. blive fratrukket totalbeløbet

Bemærk at rabatkoden kun gælder nye brugere.

 

Historien om Wolt

Wolt er oprindeligt fra Finland, men blev stiftet i Danmark i 2017. På nuværende tidspunkt har de over 50 administrative medarbejdere, mere end 600 restauranter og over 1.200 bude der hjælper med at levere take-away. 

Det er ikke alle McDonald’s der er tilbyder levering fra Wolt. Nogle af de restauranter du kan bestille fra med Wolt er McDonald’s på Kongens Nytorv, Rådhuspladsen, Frederiksberg, Østerbro, Fisketorvet og Valby. Tilsvarende er der en række restauranter i Jylland og på Fyn.

 

McDonalds udbringning Wolt promo code

Vores favoritter

Er du på jagt efter en snasket burger, så er Jagger dit sted. De leverer en uforskammet god burger med hotdog, nuggets, fries og alverdens dips og shakes on the side.

Har du brug for noget du kender, så er McDonald’s vores foretrukne. Du kender menuen og du ved hvad du får – perfekt til sidst på dagen, når du ikke orker at træffe flere komplekse beslutninger!

Er du i det sunde hjørne, så er OliOli måske for dig. De serverer dugfriske poke bowls og som Danmarks første på feltet ved de, hvad de laver. Maden er sund, lækker, frisk og god for samvittigheden.

Nogle gange trænger hverdagen til at blive spicet lidt op med noget inspiration fra østen. Er du i det humør, så er The Ricemarket by Kiin Kiin i en særklasse inden for takeaway. Der er garanteret kælen for smagsløgne!

Skal menuen stå på pasta og rene lækkerheder, så er Pasta Mania et af de bedste bud blandt Wolts tusindvis af restauranter. Der er rigeligt at vælge imellem og det hele serveres med et touch af Italien.

Husk at brug promo code "WOLTRABATKODE" for 25 kr. gratis mad


McDonalds udbringning

Hvis dine tømmermænd eller søndagsdovenhed griber om sig, er der hjælp at hente på Wolt. De leverer nemlig fra McDonnald’s, så du kan få en Big Mac leveret lige til hoveddøren.

 

Wolt i andre byer

I dag kan du bestille Wolt i København, Århus, Aalborg, Odense, Roskilde, Lyngby og Gentofte. Man kan kun forestille sig, at det ikke varer længe før de går videre til byer som Randers, Esbjerg, Slagelse, Kolding, Vejle og mange andre.

Nyheder
Kommentarer
Viola · 5. oktober 2023

Viola retro fotbollströjor,billiga sverigetröjor,
billiga fotbollströjor göteborg,fotbollstroejor barn messicks,nike mercurial veloce Matchtröjor-Fotboll.
Julia

Caren · 5. oktober 2023

Caren liverpool maglia bambino home 2020 vende il più vasto
assortimento di maglie calcio e Nuova Magie Calcio prodotti ufficiali (adulto e bambino) delle
squadre di serie a DSGDe

Jada · 5. oktober 2023

Jada presenco sport tilbyder sportsudstyr, tilbehør og redskaber til alverdens sportsgrenevi har en webshop og tilbyder
nyheder og 9000 forskellige produkter fodboldtrøjer 2020.

PGHLa

Bernice · 5. oktober 2023

BerniceKN95 Face Mask Adult Sale Online| Buy KN95 Face
Mask From China| N95 Mask Bulk Wholesale| N95 Mask Fast Delivery Jeffr KN95 Mask Sale Rosea

Cathy · 5. oktober 2023

Cathy der offizielle fanshop bietet alles, was du als fan des fc bayern münchen brauchst Fußball für Kinder!
entdecke jetzt home, away und cl ⚽ trikots für ➡ herren ➡ damen Betty

Marshall · 5. oktober 2023

Marshall juventus drakt barn,elverys sports online store - fa sportsklaer, sportsutstyr, tredemoller,
treningsutstyr, fotballsko, rugby, gaa utstyr
og mer fotballdrakter 2020. Anast

Jamaal · 5. oktober 2023

JamaalKN95 Face Mask Adult Sale Online| Buy KN95 Face Mask From China|
N95 Mask Bulk Wholesale| N95 Mask Fast Delivery Mindy KN95 Mask Sale AnjaR

Mavis · 5. oktober 2023

Mavis hitta ett omfattande utbud av real madrid fotbollströjor härvi har
den senaste säsongens real madrid hemmatröja/bortatröja/tredje tröja/långa ärmar Fotbollströjor På Nätet.

SonTr

Mammie · 5. oktober 2023

Mammie liverpools matchtröja säsongen 2020 fortsätter att gå
i den mörkare röda färgen, pepper red Nuova Maglia Juve, som new balance har valt att
kalla dentröjan flirtar med KyleB

David · 5. oktober 2023

David #derossi #roma #roman #totti #francescototti #totticandyfactory #totti10 #juventus #milano { #pares #napoli #lazyoaf #fotball #footfetishnation #kooraisaree Warne

Gene · 5. oktober 2023

Gene hei {, jeg kan bekrefte at draktmeglerne er et seriøst firma som selger signerte fotballdrakter5"efi -o -sasadd 500605bxxxxxxxxx (x= numbers for sas address Krist

Skriv en kommentar