Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Woms Lace-Up Snøresko Flade Blå Tamaris
Woms Lace-Up Snøresko Flade Blå Tamaris
Tamaris

Woms Lace-Up Snøresko Flade Blå Tamaris

699,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Woms Lace-Up Snøresko Flade Blå Tamaris
  • Mærke: Tamaris
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Snøresko
  • Farve: Blå
  • Butik: Boozt

Køb Woms Lace-Up Snøresko Flade Blå Tamaris fra Tamaris så længe de er på lager. Det ville være så ekstremt øv hvis man går glip af det. Men du burde skulle skynde dig, for lige denne model og farve er rigtig eftertragtet, specielt for de størrelser der er mest normale. For nu kan du købe i denne onlineshop, så du på den måde kan helt slippe for at skulle bevæge dig i en forhandler. På den måde kan du dermed sidde i ro og mag uden at blive plaget af irriterende sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

Netop nu kan man bestille snøresko fra Tamaris til kun 699,00 DKK, en fornuftig pris må vi jo nok sige. Og vi på Pashion.dk er nemlig glade for Tamaris ikke kun når der tales om snøresko. For når det kommer til Tamaris må man sige de er altid med på moden, i hvert fald når det gælder dame. Uanset om man skal benytte Woms Lace-Up Snøresko Flade Blå Tamaris til en fest eller til hverdagsbrug, så har du i den grad muligheden. Har du ikke travlt kan man vente i stedet, og bestille når Woms Lace-Up Snøresko Flade Blå Tamaris var på tilbud, for eksempel på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi bag Pashion.dk ville dog ikke vente - lige nu er det så nemt at købe i webshoppen, leveret til din dør - til kun 699,00,-. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion.dk. Er den ikke i den helt korrekte farve eller størrelse kan man uden tvivl bestille noget fra samme brand som falder i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af Tamaris snøresko, så fortvivl ikke - du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så hvis du også leder efter nogle trendy Blå snøresko fra Tamaris, så skal du ikke researche længere. Husk nu at dele Woms Lace-Up Snøresko Flade Blå Tamaris med alle dine venner på social media når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit smarte køb.

Glem ikke at følge Pashion på Instagram, Facebook og Pinterest.


Læs mere om farven Blå

Er du også en af dem, som har for vane at vælge den mest sikre vej hvis du skal vælge helt nyt tøj? Så er du en af mange.

Flere holder sig til de allermest helt klassiske farvenuancer og diskrete farver og toner som blandet andet blå, brun, grå og sort. Men det er der måske en grund til. Nuancernes udtryk og det at de også er symbol på noget rigtig magtfuldt og med autoritet. Farven blå er en nuance som både har en stærk udstråling, men som også har mulighed for at give afstresning og afslapning. Den klassiske mørkeblå, der næsten er sort er en virkelig klassisk og køn farve når der snakkes om arbejdstøj og pænere tøj. Det er en blå klassiker, som leder tankerne hen på en del af de samme associationer som sort - nemlig power. De lysere nuancer får én på nogle helt andre associationer, for i mange tilfælde er det også noget vi forbinder med afstresning og afslapning. For det er nuancer, der har en meget beroligende virkning og leder vores tanker hen på havet og den blå himmel.

I tidens modebillede ser vi både de dybe og de lette blå toner og de er de helt klassiske som man næsten med sikkerhed finder i hver eneste kollektion i et stort udvalg af udgaver. Har du noget blåt i garderoben kan du være utroligt sikker på, at det ikke går af mode.


Om Boozt
  • Fragtpris: Fri levering for bestillinger over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur i 30 dage

En af de største butikker på nettet må man sige er et rendyrket skandinavisk eventyr. For på trods af selve virksomhedens hovedsæde har hjemme i Malmø, er onlineforretningen foundet af to danske drenge. Direktøren på nuværende tidspunkt er også svensker med bopæl i København så man kan sige han kører historien videre.

Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som giver et kæmpe udvalg af varer fra de fleste de mest populære brands i modebilledet helt uden man er nødt til at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er potentielt en af de største markeder i dag fordi mange af os har travle hverdage, som gør det svært at komme ud og købe tøj lige så tit som man måske ønsker det. Ydermere vil vi alle ønske den samme adgang til mode, som de, som er bosat i midste af de helt store modebrændpunkter i vores verden. Det sørger vi for her hos Boozt.

Boozt.com har ikke bare modetøj, sko og accessories til kvinderne men også mændene og børn så du kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle betale en portion porto. Verdens aller største online forretninger er fulde af varer og har altid mega store sortimenter af udsalgsvarer. Både herrer og damer har allerede fundet ud af fordelene ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for det så du kan finde stort set alt, du ønsker når man skimmer websiderne med sko, tøj og accessories.


Om snøresko

Man må sige der er en kendt metafor om kvinder og deres dyrebare sko. Ligesom flot tøj og smukke smykker kan de hel rigtige hæle gøre en kæmpe forskel, når du skal skabe det rigtige udseende.

I årenes løb har kvindefødder været forbundet med noget sensuelt. I det nittende århundrede var de store krinoliner blevet designet for skabe en illusion af, at kvinden ingen underkrop havde og netop derfor var synet af hendes fødder i datidens stramme knapstøvler forbundet med stor erotik.

Selv om fødderne i mange henseender er blevet langt mere synlige i dag, er de stadig en stor del af den seksualitet damer kan give udtryk for. Sko spiller netop her den største rolle, for med de rigtige sko kommer benene til at opfattes endnu længere og mere slanke mens hele kroppen rankes. Det er dog ikke barehælene med de helt røde såler, der er på mode i disse tider, for det er ligesom ved mændene har de helt klassiske sneakers også fået en reprise hos kvinderne. De findes i alle regnbuens farver og i alverdens prisklasser, så man finder nok ikke en lejlighed i dag, der ikke har mindst et par gode, klassiske sneaks.

I dag fylder skoene lige så meget i butikkerne som smykkerne og tøjet.