Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Woms Sandals Sandal Med Hæl Brun Tamaris
Woms Sandals Sandal Med Hæl Brun Tamaris
Tamaris

Woms Sandals Sandal Med Hæl Brun Tamaris

499,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Woms Sandals Sandal Med Hæl Brun Tamaris højhælede sandaler fra Tamaris online & bare sidde i stilhed uden at skulle høre på sælgere i butikken.

  • Modelnavn: Woms Sandals Sandal Med Hæl Brun Tamaris
  • Brand-navn: Tamaris
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Højhælede sandaler
  • Farve: Sort, Blå, Brun, Lyserød
  • Kan købes hos: Boozt

Men du burde skynde dig, for netop denne model og farve er yderst eftertragtet, specielt for de størrelser der er mest normale. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det ville være så ærgerligt hvis du ikke når det.


Beskrivelse

Hvis du er på jagt efter at købe de mega moderne Woms Sandals Sandal Med Hæl Brun Tamaris højhælede sandaler fra Tamaris til dame i Sort, Blå, Brun, Lyserød, så er du kommet til det perfekte sted. For på denne hjemmeside er vi rigtig glade for højhælede sandaler så længe de er produceret af Tamaris. Tamaris er kendt for deres tidsløse design af højhælede sandaler, og Woms Sandals Sandal Med Hæl Brun Tamaris er bestemt ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre så kan man sågar gå med Woms Sandals Sandal Med Hæl Brun Tamaris til alle slags anledninger, hvad end det er til fest eller en helt almindelig hverdag. I dette øjeblik kan de findes til blot 499,00 DKK - der kan siges er en virkelig konkurrencedygtig pris. Dog skal du huske at du slet ikke bør vente mere end højst nødvendigt. For det tilbud gælder selvfølgelig kun til der er udsolgt.

Du kan selvfølgelig at vente og tage en chance og krydse fingre for enorme tilbud på udsalg senere til fx januar, på udsalg senere til fx sommer, black friday, eller til cyber monday, eller på outlet og lagersalg. Og en af de store fordele i netop dette tilfælde er, at produkterne kan hentes online. Og sådan kan du helt undgå, at skulle besøge en normal tøjforretning.

Men du kan uden tvivl finde det som du er på jagt efter i denne butik - for de har et vanvittigt stort udvalg af netop højhælede sandaler fra Tamaris til dame. Og netop Boozt er kendt for sko, accessories & mode leveret hurtigt, fornuftige fragtpriser, stort udvalg i alverdens kollektioner, farver og modeller.

Glem ikke at give din anmeldelse af Woms Sandals Sandal Med Hæl Brun Tamaris på denne side. Og du må love ikke at glemme at følge Pashion på de sociale medier på Pinterest, Instagram og Facebook.


Hvorfor du skal vælge netop højhælede sandaler i Sort, Blå, Brun, Lyserød

Klassikeren over dem alle. Sort kendetegner ofte det onde og det mørke. Det der er svært at se i skyggerne. Det er en nuance, der opsluger de andre kulører, og også en nuance der kan bruges til at indramme mange andre kraftige slags farver i regnbuen.

Indenfor mode er det en mere typisk kulør der betyder overklasse. Man kan typisk kende fra klædeskabet som det helt sorte suit og smoking til kvinder og den klassiske cocktailkjole. Det er tonen de fleste af os har i vores garderobe fungerende som en vigtig del af garderoben. Af denne simple grund er den en af farverne man ser om og om igen i modeverdenen både i hight street butikkerne, og også i high fashion.

Det er også en meget kraftfuld farve der symboliserer både magt og autoritet. Derfor ser man flere kvinder i ledende jobs med uniformer til både arbejde og hjemmebrug i netop sort - fordi nuancen blot understreger og udstråler magt. I denne tid ser vi rigtig ofte sort indenfor især forbilleder i musikbranchen. Ud over detfindes de klassiske slags som helt sorte jeans, den lille sorte og den sorte smoking. Hvis du stadig er i tvivl om hvilken du skal vælge så er sort altid et godt valg.


Om Boozt
  • Leveringspris: Gratis levering for bestillinger på over 499 DKK
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering i 30 dage

Måske en af de største webshops online kan man sige er et ægte nordisk eventyr. Selv om selve hovedsædet har hjemme i Malmø, så er webshoppen foundet af to danske mænd. Direktøren i dag er også en svensker som bor i København, så han holder historien gående.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers som man må sige giver dig et kæmpe udvalg af varer fra nærmest alle de mest populære mærker i tiden helt uden du er nødt til at bevæge dig udenfor. Shopping online er måske en af de største markeder i dag specielt fordi rigtig mange har en travl hverdag, som ikke giver muligheden for at komme ud og gå på tøjindkøb så tit som vi gerne vil det. Ydermere vil de fleste nok tilbydes den samme mulighed for at købe tøj, som dem, som har adresse i midste af de aller største modemetropoler på denne klode. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com tilbyder ikke bare modetøj, sko og accessories til damer men også herrerne og børn, så du kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle betale en gang porto. Denne verdens aller største online modebutikker er fulde af produkter og har nærmest altid kæmpe store tilbudskategorier. Både kvinder og mænd har allerede opdaget glæden ved at shoppe i webshops og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for den succes, så du kan finde i omegnen af alt hvad, du tænker på når du scroller gennem hjemmesiderne med sko, modetøj og accessories.


Hvorfor du skal købe højhælede sandaler

Man må sige der er en kendt metafor om kvinder og deres dyrebare sko. På højde med smukt tøj og smukke smykker kan de hel rigtige hæle virkelig gøre en vældig forskel, når du skal skabe det helt gennemførte look. Gennem tiden har kvindernes fødder altid været et billede på mystik. I det nittende århundrede var de kvindelige dragters underdele designet for give indtrykket af, at kvinden var skabt uden underkrop og præcis derfor var en enkelt glimt af en fod i datidens støvler altid blevet forbundet med stor erotik. Til trods for at fødderne på alle måder er mere synlige i denne tid, er de endnu en stor del af den seksualitet damer kan udstråle. Sko spiller i den sammenhæng den største rolle, for med de helt rigtige hæle kommer stængerne til at synes længere og mere slanke mens kroppen bliver mere oprejst.

Det er dog ikke barehælene med de helt røde såler, som er efterspurgte i disse tider, for det er ligesom ved drengene har de helt klassiske sneakers også fået en renæssance hos damerne. De findes i alverdens nuancer og til alverdens priser, så man finder næppe en skosamling i dag, der ikke prydes af mindst ét par sneakers til hverdag. Nu spiller skoene en ligeså stor rolle i modebilledet som smykkerne og tøjet.