Danmark Danmark (skift)
+1.087.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Wool Safety Fullface Accessories Headwear Balaclava Grøn Mikk-Line
Wool Safety Fullface Accessories Headwear Balaclava Grøn Mikk-Line
Mikk-Line

Wool Safety Fullface Accessories Headwear Balaclava Grøn Mikk-Line

179,95 DKK

Du kan nemlig nu købe Wool Safety Fullface hatte fra Mikk-Line online hos Boozt her & købe i stilhed uden at skulle høre på sælgere hos forhandleren.

  • Produktnavn: Wool Safety Fullface
  • Brand-navn: Mikk-Line
  • Lavet til: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Hatte
  • Findes i farverne: Blå, Grøn
  • Shop: Boozt

Du skal skynde dig - for lige netop denne farve er ekstrem efterspurgt, gælder specielt for de gængse størrelser. Skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det er så ekstremt trist hvis du går glip af det.


Beskrivelse

I dag kan du finde Blå, Grøn Mikk-Line hatte til børn for kun 179,95 kr., en imponerende købspris kan man i den grad sige. For vi på Pashion er nemlig fans af Mikk-Line, især når det kommer til hatte. For når det kommer til Mikk-Line må man sige de er altid med på moden, specielt når det gælder børn. Hvad enten man vil benytte Wool Safety Fullface til hverdag eller til fest - så har du i den grad muligheden.

Har du god tid kunne man vente og købe når Wool Safety Fullface er på udsalg/tilbud, for eksempel på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg.

Vi bag Pashion ville ikke vente - for netop nu er det nemt at købe i webshoppen, leveret til døren, for kun 179,95,-. En meget fair synes vi hos Pashion.dk.

Hvis Wool Safety Fullface ikke er i den korrekte farve og størrelse kan du uden tvivl bestille noget andet som vil falde i din smag. Boozt har et ganske stort udvalg af Mikk-Line hatte - så bare rolig, du skal nok finde noget du bare må have.

Så hvis du er på jagt efter fancy Blå, Grøn hatte fra Mikk-Line til børn så skal du ikke undersøge mere. Husk at dele Wool Safety Fullface med alle dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit smarte køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på Facebook, Pinterest og Instagram.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Fri levering ved bestillinger over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

Den store butikker på nettet kan man vidst roligt sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. For til trods for selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø er webshoppen startet af to danske mænd. Direktøren på nuværende tidspunkt er også svensker som bor i København, så man kan sige han holder historien gående.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, som man må sige giver adgang til fra de fleste de mest udbredte mærker i dag helt uden man er nødt til at løfte dig fra sofaen.

Online shopping er nok en af de hurtigste voksende markeder netop fordi vi har en travl hverdag, som gør det svært at komme ud og købe tøj lige så tit som vi gerne vil det. Samtidig vil vi alle ønske den samme adgang til mode, som dem som er bosat midt i de helt store modebyer i vores verden. Den mulighed har du hos os. Boozt.com har ikke bare modetøj, sko og accessories til kvinder men også mænd og børn så du kan handle til hele familien på en gang og nøjes med betale en omgang levering. Verdens helt store online modebutikker er fyldt med produkter og har altid store sortimenter af tilbudsvarer.

Både damer og mænd har fundet glæden ved at købe online og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den succes, så man kan finde næsten alt det, du tænker på, når man kigger på websiderne med tøj, sko og accessories.