+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Xray_tote Skuldertaske Blå HUGO
Xray_tote Skuldertaske Blå HUGO
Hugo Boss

Xray_tote Skuldertaske Blå HUGO

1.399,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Xray_tote skuldertasker fra Hugo Boss i online shoppen og stille og roligt sidde i stilhed uden at skulle skynde dig i butikken.

  • Produktnavn: Xray_tote
  • Mærke: Hugo Boss
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Skuldertasker
  • Farve: NO COLOR
  • Kan købes hos: Boozt

Men du bør skynde dig, for netop denne model i NO COLOR er yderst populær, gælder specielt for de størrelser der er normale. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det ville være så trist hvis du går glip af det.

Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi stolte over at få muligheden for at fortælle dig om Hugo Boss Xray_tote .

Man ved ikke om Xray_tote fra Hugo Boss en anden dag kommer på udsalg, fx på januarudsalg eller på Black Friday. Men tør man virkelig vente, for man ender med skuldertasker fra Hugo Boss i en helt anden farve, model eller mønster? Med intet mindre end to garanti kan det aldrig gå helt galt, når det er et krav i Danmark. Ligesom med mindst fjorten dage returmulighed så du kan bare sende retur produktet i tilfælde af det nu ikke passer eller hvis nu du ikke alligevel kan lide farven/mønsteret på i virkeligheden. Hvis du er virkelig klog, kan du tilmelde dig Boozt’s mailingliste. Der kan du være rigtig heldig og få tilsendt en rabatkode til din første bestilling på helt op til 10 til femten% - eller måske mere. Ender du med at købe Xray_tote må du ikke glemme at dele oplevelsen på Pashion.dk’s sociale medie kanaler. Vi på Pashion.dk bekymrer os om vores brugeres erfaringer med at benytte produktet. Vi vil gerne have vores brugeres ris og ros. Boozt har rigtig gode bedømmelser mange steder for eksempel på Facebook, Google og Trustpilot og leverer inden for meget få dage. Og så kan du tracke ordren hele vejen fra Boozt til døren. Hvorfor lede efter andre steder når du kan bestille skuldertasker fra Hugo Boss her på Boozt - som sælger stort set alle de kendte produkter?

Selvom Boozt måske ikke er husket som pioneren indenfor bæredygtighed - så er det ikke fordi de ikke bekymrer sig om det. Det er et emne de tænker over. Xray_tote laves i virkelig lækkert materiale. Hugo Boss er nemlig kendt af mange for deres kvalitet - og måske specielt når det omhandler skuldertasker. Men selv om det ikke er sæson for Xray_tote (og slet ikke i DK) - så bliver det det!


Læs mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis levering for køb på over 499 kr.
  • Leveringstid: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 30 dage

En af de største tøjforretninger online kan man vidst roligt sige er et ægte Skadinavisk eventyr. For på trods af at selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø er onlineforretningen opstartet af 2 danske drenge. Direktøren på nuværende tidspunkt er da også svensker med adresse i København, så han holder historien gående.

Boozt er et kæmpe online shoppemekka, som giver dig fri adgang til fra stortset alle de kendte brands i tiden uden du behøver at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er nok en af de hurtigste voksende markeder netop fordi vi har travle hverdage, som gør det svært at komme ud og købe tøj lige så tit som vi gerne ville gøre det. På samme tid vil vi alle nok gives den samme mulighed for at købe tøj som dem, der har adresse midt i de aller største modehovedstader i verdenen. Det kan vi på Boozt. Boozt har ikke alene modetøj til damer, men også til mænd og børnene så du kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle betale en portion porto. Verdens absolut største online modebutikker bugner af varer og har altid store sortimenter af udsalgsvarer.

Både mænd og damer har allerede fundet glæden ved at købe ind vores tøj på nettet og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den tendens så du kan finde stort set alt hvad du står og mangler, når du skimmer websites med modetøj, sko og accessories.


Læs mere om Hugo Boss

Det tyske mærke, der i disse dage fremstiller alverdens ting fra habitter til parfume, grundlagdes for op mod et århundrede siden, lidt syd for Stuttgart i byen Metzingen af tyskfødte Hugo F. Boss.

I nittenhundredefireogtyve etablerede Boss den første af mange lokation for produktion, der forhandlede stilrene overdele til mænd. Forretningen klarede sig gennem anden verdenskrig og har vokset raskt siden.

Efter Boss’ død i otteogfyrre succederede Boss’ datters mand, Eugen Holy, firmaet og i nittenhundredeoghalvtreds lavede Boss deres første habit. I gennem nittenundredetresserne udviklede forretningen sig til en række masseproducerede tøjmodeller, der gav den modeinteresserede herre muligheden for at rekvirere jakkesæt i høj kvalitet direkte i forretningerne som erstatning for at slå et smut forbi den lokale skrædder. I 70erne lancerede firmaet brandet BOSS, der var en mere æstetisk kollektion af stilrent tøj til herrer med dele af tidens mest fremtrædende trends. Det blev starten på en ny periode for mærket. Gennem nittenhundredefirserne kontinuerede udviklingen og der præsenteres både dufte, briller og en række samarbejder med sportens verden, som virkelig støtter op om at sætte Hugo Boss på kortet over verden, når det omhandler stil. Den hastige vækst holder på med at tage fart i løbet af nittenhalvfemserne, hvor både sko, golf wear, ure, mode til kvinder samt Orange serien blev en del af mærket. Men det er overhovedet ikke det sidste af udviklingen, for stadig i disse dage fortsætter væksten og dem inkluderer i dag en vifte af forskellige kollektioner, som sælger mode til både arbejde og fest samt kvinder som mænd.

Det er et af de mest påskønnede mærker, som har i omegnen af 250 Hugo Boss forretninger fordelt verden over samt et utal af forhandlere i både rigtige forretninger og på internettet.