Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Yasmin Puff S Sandal Med Hæl Lilla Shoe The Bear
Yasmin Puff S Sandal Med Hæl Lilla Shoe The Bear
Shoe The Bear

Yasmin Puff S Sandal Med Hæl Lilla Shoe The Bear

999,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Yasmin Puff S Sandal Med Hæl Lilla Shoe The Bear højhælede sandaler fra Shoe The Bear i onlineshoppen, så du på den måde kan helt undgå at gå i en fysisk butik, og arbejde i fred og ro uden stress hos forhandleren. Men du burde skulle ikke vente længe, for netop farven Lilla, Rød, Lyserød og denne model er meget efterspurgt - specielt for de størrelser som er populære. Så køb så længe de er på lager - det ville være så ekstremt trist hvis man går glip af det.

  • Model: Yasmin Puff S Sandal Med Hæl Lilla Shoe The Bear
  • Brand: Shoe The Bear
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Højhælede sandaler
  • Farve: Lilla, Rød, Lyserød
  • Butik: Boozt

Beskrivelse

I dette øjeblik kan du finde Lilla, Rød, Lyserød Shoe The Bear højhælede sandaler for kun 999,00 kr. - en virkelig god produktpris kan man nok sige. For vi på Pashion.dk er imponerede over Shoe The Bear, ikke kun når det handler om højhælede sandaler. For Shoe The Bear er de altid med på moden, i hvert fald når det gælder dame. Hvad enten man vil bruge Yasmin Puff S Sandal Med Hæl Lilla Shoe The Bear til en fest eller til hverdag, så er det i den grad muligt. Har man god tid kunne man vente i stedet, og købe når Yasmin Puff S Sandal Med Hæl Lilla Shoe The Bear var på udsalg/tilbud, for eksempel på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg.

Vi hos Pashion ville ikke vente, lige nu er det jo så nemt at købe på nettet og med levering til din dør, for kun 999,00DKK. En meget fornuftig pris må man sige. Er den ikke i den helt rigtige farve og størrelse kan man helt sikkert bestille noget fra samme brand der falder i din smag. Boozt har et enormt udvalg af Shoe The Bear og højhælede sandaler, så, du finder noget du skal bruge.

Så i tilfælde af du også kigger efter nogle lækre højhælede sandaler fra Shoe The Bear så skal du ikke lede mere. Husk at dele det med din familie og venner på social media når du har bestilt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit lækre køb.

Og glem ikke at huske at følge Pashion på Facebook, Pinterest og Instagram.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis porto for bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur i 30 dage

En af de store tøjforretninger online kan man sige er et ægte Nordisk eventyr. Selv om selve virksomhedens hovedsæde hører hjemme i Malmø, så er webshoppen udviklet af 2 danskere. Direktøren for det hele i dag er også en svensker som bor i København, og han kører historien videre. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka som giver dig fri adgang til fra nærmest alle de efterspurgte mærker i tiden helt uden man er nødt til at bevæge dig udenfor. Indkøb på nettet er potentielt en af de største markeder i dag, specielt fordi vi har travle hverdage, der ikke giver muligheden for at komme ud og købe tøj så ofte som vi ville ønske det. Samtidig ville vi alle tilbydes den samme mulighed for at købe tøj, som de som bor i midste af de absolut største modemetropoler på kloden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com tilbyder ikke kun modetøj og sko til damer men også til mænd og piger & drenge så man kan få styr på alle gaverne et sted og udelukkende skulle købe en portion levering. Denne verdens aller største online butikker er fulde af produkter og har altid store udsalg.

Både herrer og damer har allerede opdaget glæden ved at shoppe på nettet og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for den tendens så du kan finde stort set alt hvad du drømmer om, når du bladrer gennem siderne med accessories, tøj og sko.


Om højhælede sandaler

Der er en kendt metafor om kvinder og sko. Ligesom lækkert tøj og smukke smykker kan de helt perfekte sko gøre en stor forskel, når du skal lave det helt rigtige look. Gennem årerne har kvinders fødder været et billede på mystik. I attenhundredetallet var de store krinoliner designet for skabe en illusion af, at kvindens underkrop ikke eksisterede og netop derfor var et glimt af hendes fødder i datidens støvler altid forbundet med megen erotik.

Til trods for at fødderne i mange henseender er blevet langt mere synlige i vores tid, er de endnu en kæmpe del af den sensualitet damer kan give udtryk for. Sko spiller i denne sammenhæng den største rolle, for med de rigtige høje hæle kommer benene til at opfattes endnu længere og slankere mens overkroppen bliver mere rank.

Det er dog ikke bareskoene med de helt røde såler, som er efterspurgte i disse tider, for det er ligesom ved mændene har de helt klassiske sneakers også fået en renæssance hos damerne. De findes i alle regnbuens farver og for alle pengepunge, så du finder ikke en lejlighed i dag, der ikke har mindst nogle par klassiske kondisko. I dag spiller skoene en ligeså stor rolle i hverdagen som tøjet og accessories.