Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Yoga, strand sportstaske
Zwei

Yoga, strand sportstaske

380,00 DKK 475,00 DKK -20%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Yoga, strand sportstaske sportstasker fra Zwei online hos Miinto her, så du på den måde kan undgå at bevæge dig i en butik - og bare være i fred og ro uden at skulle stå i kø hos forhandleren. Men du skal ikke vente for længe, for netop farven Rød er virkelig eftertragtet, specielt for de størrelser som er normale. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det ville være så irriterende hvis man går glip af det.

  • Navn: Yoga, strand sportstaske
  • Brand: Zwei
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse: One-Size
  • Kategori: Sportstasker
  • Findes i farverne: Rød
  • Shop: Miinto
Beskrivelse

Her hos Pashion er vi virkelig stolte over, at have muligheden for at fortælle dig om Yoga, strand sportstaske fra Zwei . Du kan aldrig vide om Zwei Yoga, strand sportstaske senere kommer på udsalg, fx på januarudsalg eller Black Friday. Tør man vente, for du ender bare med sportstasker fra Zwei i en helt anden mønster, farve eller model? Med hele 2 garanti kan det umuligt ende galt, da det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med mindst 14 dage ret til returnering, så du kan til hver en tid sende retur Yoga, strand sportstaske hvis det nu ikke passer i størrelsen, eller hvis nu man ikke alligevel kan lide farven på. Er du rigtig smart så kan man tilmelde dig Miinto’s medlemsklub. Her kan du måske være rigtig heldig og få tilsendt en rabat ved din første bestilling på ti til 15 procent, måske mere. Ender du med at bestille Yoga, strand sportstaske må du huske at dele din oplevelse på vores Instagram og Facebookside. Vi på Pashion.dk går rigtig meget op i vores brugeres erfaringer med at bruge servicen. Vi hører derfor meget gerne vores brugeres feedback. Miinto har ekstremt gode bedømmelser rundt omkring for eksempel på Facebook, Google og Trustpilot leverer på kun meget få dage - og du kan følge din ordre fra Miinto hjem til døren. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan bestille Zwei sportstasker her på Miinto, der sælger de fleste af de kendte produkter? Og selvom Miinto ikke er kendt som pioneren inden for bæredygtig mode, så er det ikke fordi de slet ikke går op i det. Det er i den grad et emne de bekymrer sig om. Yoga, strand sportstaske produceres i et smart materiale. Zwei er nemlig kendt af mange for deres kvalitet, måske specielt når det drejer sig om sportstasker. Selv om det måske ikke ligefrem er sæsonen for Yoga, strand sportstaske (slet ikke for DK) - så skal det nok blive det!


Om at gå i sportstasker i Rød

Rød er af flere grunde en af de mest populære farver for de fleste kvindfolk. Farven udtrykker mange gode elementer, som mange kvinder ønsker at besidde. Den røde farve bruges til genstande overalt på kroppen – både som tekstiler, sminke og lak til negle – fordi den røde farve udgør en så toneangivende del af vores dagligdag og tager rigtig meget plads på et utal af faconner, der tit involverer, hvad du klæder dig på med, når vækkeuret ringer. Ja, for at sige det på en anden måde er farven rød helt bogstaveligt alt det, vi består af. Rød besidder som udgangspunkt en klar sensuel virkning. Røde kjoler og rød læbestift har op gennem 1900-tallet sat sit præg på de mest betagende kvinder på tv og i medierne, og netop den stil har damer overalt i verden ladet sig inspirere af, når de har prøvet at charmere sig ind på deres udvalgte for aftenen eller manglede en tur i nattelivet med en solid omgang selvværd. Fortalt på en alternativ maner: Når de skulle male byen rød.

En kraftfuld mørkerød er for dig, som gerne vil skille dig ud, mens en lysere rød nuance stadig stikker ud, men er mere jordnær. Vi kvinder har gennem al tid drømt om den royale gallakjole i rød – som selvfølgelig skal være rød. Nærmest alle babes fra Bond-filmene har siden filmseriens opstart funklet med rød læbestift og sat den normalt målbevidste spion i kattepiner med deres amoralske og forblindende handlen.

I skandinavisk design er den røde farve ikke en dominerende farve; farven er helt ligetil for tydelig og kraftig til det rå og simple boligdesign, vi benytter i både interiør og vores tøj. Hermed er det ikke sagt, at du ikke som dansk dame kan eller bør benytte den røde farve – for det er i den grad muligt. En rød overdel eller en lille rød nederdel er den ideelle tilføjelse til den varmer sommer, når klunset helst skal være lidt lettere og lufte lidt bedre ud.

Til de koldere måneder er rød også herlig. Udover at farven rød jo er den absolut mest anvendte tone til juletid, er farven rød også en forholdsvis lun farve, der repræsentere velbehag, der egner sig så godt til julens frost.


Om Miinto
  • Pris for levering: Gratis levering ved køb på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto kan tilbyde en ny og anderledes mulighed for at købe lækre ting på www. Ideen begyndte i Nordeuropa og det udfoldede sig i 2009 og de kan i 2018 være stolte af at have op imod syv lande i EU præsenteret på platformen. Den ting, som separerer Miinto fra andre online webshops er, at Miinto mod forventning ikke er enkel forhandler, der selv er lagerførende og tager sortimenter ind fra udvalgte forretninger. Det er helt modsat en kæmpe online platform for fysiske butikker, der godt vil vise deres udvalg på nettet, men ikke tror at en alenestående online shop er en reel mulighed. Når du gør indkøb på Miinto er det derfor ikke en kæmpe online butik du køber i, men i stedet en masse forskellige butikker, som individuelt er ansvarlige for at administrere de bestillinger som ruller ind, pakke dem og sende dem til købere i hele Danmark. Det giver en spændende platform for dig, som gerne kunne at shoppe lokalt, men samtidig gerne vil muligheden for at se, hvad resten af verden kan lokke med. Du kan altid selv bestemme, om du overvejer at tjekke markedet for en helt bestemt vare, en kategori eller om du hellere vil søge på beliggenhed.

Hos Miinto udbydes alt indenfor herretøj, damemode, mode til børn, sportsudstyr, beauty og bolig. Der sælges med andre ord noget for de fleste – og I kan helt sikkert også opdage de ting, I leder efter!