Danmark Danmark (skift)
+1.530.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Zip Cardigan Strikket Trøje Cardigan Blå Ganni
Zip Cardigan Strikket Trøje Cardigan Blå Ganni
Ganni

Zip Cardigan Strikket Trøje Cardigan Blå Ganni

1.599,00 DKK Gratis fragt
  • Model: Zip Cardigan Strikket Trøje Cardigan Blå Ganni
  • Brand: Ganni
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Cardigans
  • Findes i farverne: Blå
  • Kan købes hos: Boozt

Køb Ganni Zip Cardigan Strikket Trøje Cardigan Blå Ganni mens de stadig er på lager. Det ville være så trist hvis du går glip af det. Men du skal ikke være for langsom - for lige netop denne farve er yderst populær - gælder specielt for de populære størrelser. Nu kan du købe online hos Boozt her, så du kan fuldstændig undgå at bevæge dig i en forhandler. På den måde kan man købe i stilhed uden at skulle skynde dig hos forhandleren.

Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi meget stolte over at få muligheden for at vise dig om Ganni Zip Cardigan Strikket Trøje Cardigan Blå Ganni cardigans . Man kan aldrig vide om Zip Cardigan Strikket Trøje Cardigan Blå Ganni en anden dag ender på udsalg - fx på Black Friday eller til januarudsalg. Tør du overhovedet vente, for man ender måske med cardigans fra Ganni i en anden farve, model eller mønster?

Med hele en 2-årig garanti kan det umuligt gå galt da det er et krav i DK. Ligesom med mindst 14 dages returmulighed så man kan bare returnere Zip Cardigan Strikket Trøje Cardigan Blå Ganni hvis nu det ikke passer i størrelsen eller du ikke kan lide mønsteret/farven på i virkeligheden. Hvis man er virkelig fornuftig kan man overveje at melde dig til deres mail-liste. For her kan du være rigtig heldig og få en kuponkode til dit første køb på 10 til 15% - måske mere. Ender du med at købe Zip Cardigan Strikket Trøje Cardigan Blå Ganni må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s social media kanaler. Vi hos Pashion bekymrer os meget om vores brugeres oplevelser med at bruge vores service. Vi vil meget gerne høre jeres feedback. Boozt har virkelig gode anmeldelser rundt omkring blandt andet på Google, Facebook og Trustpilot leverer på meget få dage, og så kan du tracke din ordre hele vejen fra Boozt hjem til dig. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan finde cardigans fra Ganni lige her hos Boozt som sælger alle de mest populære produkter? Men selvom Boozt ikke er kendt som pioneren når det drejer sig om bæredygtighed - så betyder det ikke de slet ikke tænker over det. For det er i den grad noget de bekymrer sig om. Zip Cardigan Strikket Trøje Cardigan Blå Ganni laves i behageligt materiale. Ganni er nemlig ret kendt for deres høje kvalitet - måske specielt når det omhandler cardigans. Og selvom det ikke ligefrem er sæsonen for Zip Cardigan Strikket Trøje Cardigan Blå Ganni (og slet ikke i DK) - så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal købe Zip Cardigan Strikket Trøje Cardigan Blå Ganni i farven Blå

Er du også en kvinde som har en forkærlighed for at vælge den mest sikre vej, når du skal købe nyt tøj? Så er du en af mange. En del holder sig til de klassiske farve-nuancer og desuden diskrete farver og toner, såsom grå, brun, sort og blå. Men det er der måske en grund til. Både tonernes udstråling samt det at de er symbol på noget rigtig stærkt og kraftfuldt. Blå er en nuance der både udstråler power men som også kan være symbol på ro og afstresning. Den klassiske mørkeblå, der ligner farven sort er en smuk og populær farve specielt når det kommer til arbejdstøj og elegante sæt. Det er også en klassisk nuance af blå, der giver de samme tanker og associationer som sort, for eksempel power. De lysere toner giver nogle helt andre tanker, for i rigtig mange tilfælde er det nemlig også en ting der får os til at tænke på afstresning og afslapning. Det er nemlig toner, der har en rigtig afslappende virkning og minder os om den blå himmel og havet. I moden ser vi både de mørke og de lyse nuancer af blå og det er de helt klassiske som man næsten med sikkerhed finder i hver eneste modeblad i et stort udvalg af modeller. Har du blåt i skabet kan du være stort set sikker på, at det ikke skal skiftes ud.


Om Boozt
  • Leveringspris: Fri porto ved køb på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering 30 dage

Måske en af de største tøjbutikker online er et rendyrket skandinavisk eventyr. Til trods for at selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø er webshoppen startet af 2 danske drenge. Lederen på toppen på dette tidspunkt er også svensker med adresse i København, så man kan roligt sige han holder arven ved lige.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, som man må sige giver dig et kæmpe udvalg af varer fra alle de mest moderne mærker på markedet helt uden man er nødt til at gå udenfor. Indkøb på nettet er en af de største markeder i dag netop fordi mange mennesker har en travl hverdag som ikke giver tid til at komme ud og shoppe så ofte som man gerne ville. Samtidig vil de fleste gives den samme mulighed for at købe tøj, som dem, som bor i midste af de allerstørste modemetropoler i verden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt.com tilbyder ikke bare sko og modetøj til kvinderne, men også masser til mænd og børn så du kan købe til alle på en gang og nøjes med betale en enkelt porto. Denne verdens største online forretninger er fulde af brands og har nærmest altid mega store tilbudskategorier.

Både kvinder og herrer har allerede fundet ud af fordelene ved at købe ind på nettet og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for den tendens så man kan finde stort set alt hvad man tænker på når man bladrer gennem hjemmesiderne med sko, tøj og accessories.


Om Ganni

Ganni blev kendt verden over på baggrund af sit ubesværede udtryk. Hos Ganni kan mange varierede produkter anskaffes - alt fra det edgy til det feminine, uskyldige. Ganni forsyner dig med muligheder, som du slet ikke vil undvære. Skønt de holder sig opdateret med den moderne mode fra forskellige modeshows og key items, eksisterer der helt sikkert ikke en angst for at være anderledes eller unikhed. Mærket Ganni ønsker at opmuntre piger til at gå i akkurat det, de føler for.

Ganni er tit blevet beskrevet som luksusklæder til en fair pris. Og for en masse piger er det netop dette, Ganni giver mulighed for - nemlig fortræffelig kvalitet som ikke ødelægger pengepungen. Kendte ligesom Alexa Chung, Jessica Alba, Kendall Jenner og Alicia Vikander bliver ofte set med items, som har et Ganni-mærke siddende bag i. Modeblade kalder prislaget, Ganni har benyttet, som “the sweet spot” - det vil sige lige der, hvor det hverken er sat for dyrt eller for lidt. Parret bagved Ganni i dag beskriver, at de var træt af den uinspirerende, minimalistiske, androgyne stilart, eller den amerikansk inspirerede, boheme stilart, som de fleste nordiske piger bærer. På grund af dette startede de med at finde på designs med vilde mønstre og skøre nuancer, som skulle give mere liv til dansk stil på gaderne. Kvinden, som klæder sig i tøj fra Ganni, har mulighed for at være lige det, hun drømmer om. På denne måde fortolker den kreative direktør hos Ganni. Ved Ganni betyder det at være tilpas og selvtilfreds. Ganni-pigen mener, at karismaen kommer an på opførsel og ikke nødvendigvis tøjet. Danske brand Ganni blev i 2009 overtaget til ægteparret Ditte og Nicolaj Refstrup. Mærket Ganni havde siden år 2000 været indehavet af artisten Frans Truelsen, som fremstillede cashmere striktøj samtidig med sit kunstgalleri, men da han fik for travlt, tilbød Nicolaj og Ditte Refstrup at overtage firmaet som mere af en hjælp, end det var af lyst. Dags dato – faktisk siden år 2009 - har Ditte Refstrup besiddet titlen som kreativ direktør, og Nicolaj Refstrup har været som administrerende direktør. Mærket Ganni kan forefindes ved over 400 sælgere verden over, og er familiedrevet. Gannis hovedkontor kan findes i hovedstaden. I året 2017 blev 51 procent af Ganni afhændet til den amerikanske virksomhed, L Catterton.


Mere om cardigans

Der findes ikke nogen tvivl om, hvorvidt mode til damer er den, som igennem løbet af årene er blevet langt mere distinkt i modemagasinerne. Til trods for mode til herrer er kommet rigtig godt efter det gennem de sidste år, så fylder damemode endnu langt mere på modeugernes runways og i forretningerne.

Stilen afgøres åbningsvis af de mange modeemperier, når de præsenterer designernes kollektioner frem, men herudover findes der ligeledes det, som er kendt som street fashion. Der er det moden i hverdagen, der er gældende og moden her sættes af de såkaldte ’modemoguler’, der er helt gennemsnitlige personer med en næse for mode. Blandt piger i alle aldre ses der ikke bare én style, men derimod massevis af alternative, som alle henvender sig til sit individuelle segment af eventuelle kundegrupper. Og netop da der findes så markant forskel på, hvilke modeller der fremhæver den kvindelige krop i de forskellige aldre, så findes der også væsentlig forskel på, hvad der er trenden indenfor de mange segmenter. Ens for alle er på den anden side ofte både mønstre, snit og sammensætning, der er universalt fremherskende imens andre synes mere identificerede af dem som står bag eller den gruppe, de er lavet til. I vor tid er kvindetøj delt i to mærkbart ulig kategorier, nemlig ’high street’, der tæller de ganske almindelige butikker som blandt andet Hennes & Mauritz eller Gina Tricot. Ellers findes de eksklusive mærker i den dyre ende af prisskalaen, her finder vi modehuse som Gucci og Marc Jacobs. Langt de fleste forbrugere sammensætter de to ting på forskellige måder og laver således en personlig style, der bliver lavet af nutidens trends, men sammensat som en del af den personlige sans for mode. Grundet at nethandel er blevet mere kendt, kan vi i dag ikke bare købe tøj i de fysiske butikker, men også via internettet, hvorfor man har hele verden lige for fingerspidserne. Det giver os en endnu større mulighed for at vælge mellem de nærværende trends inden for mode til at lave en personlig garderobe.