+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
ZWEI Olli OT14 Ice
Zwei

ZWEI Olli OT14 Ice

649,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe ZWEI Olli OT14 Ice skuldertasker fra Zwei i online shoppen, og på den måde kan du helt slippe for at skulle i en fysisk forhandler, og købe i fred og ro uden at blive forstyrret af pågående sælgere i butikken. Du skal ikke vente for længe, lige netop denne model og farve er ekstrem populær, specielt for de størrelser der er gængse. Køb så længe der stadig er på lager - det er så ekstremt ærgerligt hvis du misser det.

  • Navn: ZWEI Olli OT14 Ice
  • Brand: Zwei
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Skuldertasker
  • Farve: Grå
  • Shop: Miinto
Beskrivelse

Her hos Pashion er vi stolte af at få mulighed for at fortælle dig om Zwei ZWEI Olli OT14 Ice .

Du kan aldrig vide om ZWEI Olli OT14 Ice en anden dag ender på udsalg, fx på januarudsalg eller til Black Friday. Tør du overhovedet vente - for man ender måske bare med Zwei skuldertasker i en helt anden model, farve eller mønster?

Med hele 2 garanti kan det umuligt gå galt, da det er et krav i DK. Præcis ligesom med minimum 14 dage med mulighed for retur, så du kan altid sende retur ZWEI Olli OT14 Ice hvis det nu ikke passer i størrelsen eller du ikke kan lide modellen på. Er man smart så kan du melde dig til Miinto’s medlemsklub. For der kan man måske være heldig og få en kuponkode for sin allerførste bestilling på ti til 15 procent - måske mere. Hvis du ender med at bestille ZWEI Olli OT14 Ice må du endelig huske at dele oplevelsen på Pashions sociale medie kanaler. Vi hos Pashion bekymrer os meget om vores besøgenes oplevelser med at bruge servicen. Vi vil meget gerne have jeres feedback. Miinto har rigtig flotte anmeldelser mange steder blandt andet på Google, Facebook og Trustpilot leverer indenfor få dage, og så kan du tracke ordren hele vejen fra Miinto hjem til døren. Hvorfor lede efter andre steder når nu man kan købe skuldertasker fra Zwei her hos Miinto som forhandler stort set alle de mest populære produkter?

Men selv om Miinto måske ikke er kendt som pioneren inden for bæredygtigt modetøj - så betyder det ikke de slet ikke tænker over det. Det er noget de går op i. ZWEI Olli OT14 Ice bliver lavet i rigtig smart materiale. Zwei er nemlig ret kendt for netop deres gode kvalitet - og måske specielt når det drejer sig om skuldertasker. Men selv om det ikke ligefrem er sæsonen for ZWEI Olli OT14 Ice (og slet ikke for Danmark) - så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Fragtpris: Gratis fragt for bestillinger over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur 14 dage

Shoppingplatformen er en ny og anderledes mulighed for at købe lækre ting på nettet. Miinto startede Her i Skandinavien og Miinto tog sin begyndelse i begyndelsen af det nye millenium og firmaet kan lige omkring sin 10 års fødselsdag være stolte af at have flotte 7 lande i EU præsenteret som en del af nettet. Den ting, som separerer e-commerce platformen fra konkurrerende webbaserede webshops er, at det mod forventning ikke er en butik, der selv er lagerførende og tilbyder varer fra faste leverandører.

Det er i stedet en fælles online shoppingplatform for eksisterende butikker, der gerne vil udbyde deres sortiment, men ikke helt forestiller sig at en privat online butik er løsningen. Hvis du handler på siden er det såfremdeles ikke en enkelt kæmpe online shop du betaler til, men i stedet for en masse individuelle forretninger, der alle står for at holde orden på de bestillinger som kommer ind, håndtere det bestilte og sende dem til mennesker i hele landet. Det tilbyder en god shop for dig, der kunne tænke sig at kunne at handle lokalt, men også har glæde af at muligheden for at se, hvad resten af verden tilbyder. Du kan hurtigt selv afgøre, om du overvejer at søge på en bestemt vare, en gruppe varer eller om du har lyst til at søge på adresse. Hos Miinto kan du finde alt indenfor tøj til herrer, dametøj, børnemode, sport, beauty og interiør. Der findes således noget for alle – og du kan med stor sandsynlighed også have held med at finde de ting, I mangler!